Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:27:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: moci lukra, a si smrčala? ker se mi zdi, da sem čutila potres no, no... za damo se pa to res ne spodobi. to mi je jasno. saj sem vprašala če si ti Ne, ne, ne, ne, ona ni smrčala, ona je dama vendar no, kaj ti pade na pamet. Ona je prdela in odtod misel na potres.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:31:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:31:29
|
|
|
|
kalbo
|
Če vam je crknla kafetjera nabavte kofi avtomat .
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:32:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija ja, ja... kr norca se delat zdej... dama je pač dama svojemu mišu že leta in leta trdim, da jst ne hodim na veliko potrebo (krasna, krasna beseda btw) Ah, jaz imam pa non stop miše okoli sebe, ki ropotajo in delahjo hrup, kadar bi se utegnili iz mene sproščati plini. (kako lepa lepa beseda)
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:34:31
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Če vam je crknla kafetjera nabavte kofi avtomat . Pa sej smo se preselili na kavni avtomat....
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:35:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:37:40
|
|
|
|
Maxica
|
Eh, upam, da zdaj vsaj orng poštimajo.
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:42:22
|
|
|
|
Splišni
|
Ampak je res dolgčas.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:45:09
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
Ja res dolgčas....sproščanje plinov in velike potrebe so že obdelane...kako pa gre kaj obrnjen želodec?
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:48:44
|
|
|
|
moci
|
pa kje ste te smajlije dobile. a mate shranjene?
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:49:21
|
|
|
|
šnucika
|
dela....
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:50:13
|
|
|
|
moci
|
nič ni obdelano. lukra še vedno misli, da je gospa. to bo treba uredit.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:50:59
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej...
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:56:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak je res dolgčas. Spliš meni ni dolgcajt, mene še od jutra drži..
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 13:58:25
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej... daj,no...če že veselo kafe pijemo!!
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:02:13
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak je res dolgčas. Spliš meni ni dolgcajt, mene še od jutra drži.. Ma sun ga tja pod rebra, pa naj ti da že enkrat mir!
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:07:32
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej... daj,no...če že veselo kafe pijemo!! Zaradi zamenjave strežniškega sistama, je dostop trenutno onemogočen. Prosimo obiščite spletno stran kasneje. Prosimo za razumevanje, ekipa MojFrom.si meni še vedno to piše...
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:08:44
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej... daj,no...če že veselo kafe pijemo!! Zaradi zamenjave strežniškega sistama, je dostop trenutno onemogočen. Prosimo obiščite spletno stran kasneje. Prosimo za razumevanje, ekipa MojFrom.si meni še vedno to piše... čudnoooooooo.... ker res dela...že pol ure....
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:09:13
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej... daj,no...če že veselo kafe pijemo!! ma ke beda...na drug brskalnik sem mogla jit...
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:11:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak je res dolgčas. Spliš meni ni dolgcajt, mene še od jutra drži.. Ma sun ga tja pod rebra, pa naj ti da že enkrat mir! Ne, danes me ni nihče vznemirjal . dela zdaj končno? grem gledat...
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:14:14
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak je res dolgčas. Spliš meni ni dolgcajt, mene še od jutra drži.. Ma sun ga tja pod rebra, pa naj ti da že enkrat mir! Ne, danes me ni nihče vznemirjal Ja a nisi rekla, da te eden drži? Ja no, nimaš kaj, pa drugič.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:18:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja no, nimaš kaj, pa drugič. ja, bo že bolje.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:22:09
|
|
|
|
ZARA
|
Za kaj se greje na tej debati?
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 14:42:28
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: šnucika dela.... ne dela..... še vedno delajo na njej... daj,no...če že veselo kafe pijemo!! ma ke beda...na drug brskalnik sem mogla jit... Men ne dela ne v FF, ne v IE Mogoce je pa point v tem, ker prenasajo sistam namest sistema
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:45:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?