|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trudiva se že pol leta
13.5.2009 8:52:00   
doroty1
Imam 20 let in si s partnerjem strašno želiva otroka. Problem je v tem, da zadnjih 3-4 leta sploh nisem imela rednega ciklusa. Dostikrat tudi nisem imela po 4-6 mesecev. Ko sem pa svoj ciklus dobila, sem ga imela tudi po 7 dni in zelo močno sem krvavela. Obisakla sem več ginekologov, a nobeneden mi ni hotel nič predpisati in noben ni hotel opraviti pregleda.
Vsi so mi le govorili, da z zanositvijo ne bo problemov, da se bo to po naravni poti uredilo.

Sedaj poskušam zanositi že več kot pol leta, a se mi je zgodilo, da imam sedaj ciklus vsake 10-14 dni. In nimam toliko močnega, traja mi 3-4 dni.user posted image user posted image

Sem obupana in ne vem kaj narediti, kaj je lahko narobe? Zakaj tej zdravniki lažejo, oz se ne potrudijo???

Prosim za pomočuser posted image user posted image user posted image

Doroty

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 13.5.2009 15:34:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z zanositvijo
13.5.2009 9:08:07   
Anonimen
Jaz sem v tem primeru dobila dabroston, da ti uredi ciklus. Dobro je tudi, da te spremlja z UZ, da vidi, če sploh imaš ovulacijo.

(odgovor članu doroty1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 10:11:38   
doroty1
hvala.. mene je zelo strah piti kake tablete, da ne bi bilo kaj narobe pol z ottrokom...

Kaj pol govorijo, da se to po naravni poti uredi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 10:27:17   
doroty1
Kaj lahko sama izvem ča ovuliram? So kakšni znaki? Če me boli pri jajčnikih??? Sedaj imam tako pogosto svoje stvari že 3 mesece....
user posted image user posted image

(odgovor članu doroty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 11:31:09   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: doroty1

Kaj lahko sama izvem ča ovuliram? So kakšni znaki? Če me boli pri jajčnikih??? Sedaj imam tako pogosto svoje stvari že 3 mesece....
user posted image user posted image

kupi si teste za ovulacijo in se testiraj z njimi. dobiš jih v vsaki lekarni ali pa v DM, Mullerju..

(odgovor članu doroty1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trudiva se že pol leta
13.5.2009 17:05:03   
anci banci

Imam 20 let in si s partnerjem strašno želiva otroka. Problem je v tem, da zadnjih 3-4 leta sploh nisem imela rednega ciklusa. Dostikrat tudi nisem imela po 4-6 mesecev. Ko sem pa svoj ciklus dobila, sem ga imela tudi po 7 dni in zelo močno sem krvavela. Obisakla sem več ginekologov, a nobeneden mi ni hotel nič predpisati in noben ni hotel opraviti pregleda.
Vsi so mi le govorili, da z zanositvijo ne bo problemov, da se bo to po naravni poti uredilo.

Sedaj poskušam zanositi že več kot pol leta, a se mi je zgodilo, da imam sedaj ciklus vsake 10-14 dni. In nimam toliko močnega, traja mi 3-4 dni.user posted image user posted image

Sem obupana in ne vem kaj narediti, kaj je lahko narobe? Zakaj tej zdravniki lažejo, oz se ne potrudijo???

Prosim za pomočuser posted image user posted image user posted image

Doroty

zakaj se zdravniki ne potrudijo...
hmm iz moji izkušenj sodeč ker menijo da si še mlada in da ni potrebno zaganjat še alarma... vsaj tako je bilo pri meni ko sem bila stara 20 let in nisem imela sploh menstruacije ali pa sem jo mogoče dobila 1 x na leto...ginekologinja mi nikoli ni povedala kaj je narobe z mano dokler je nisem zamenjala in šele drugi ginekolog mi je ugotovil da imam policistične jajčnike in da sploh nimam ovulacije...in to sem zvedla pri svojih 27 letih ko so se začele preiskave
zato ti svetujem da svoji ginekologinji malce zatežiš in ji poveš da si želiš otroka in naj te da na preiskave in ne pusti se odgnati z stavkom da se bo samo uredilo ker si še mlada
zato ti svetujem

(odgovor članu doroty1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 23:38:36   
Katjusa

hvala.. mene je zelo strah piti kake tablete, da ne bi bilo kaj narobe pol z ottrokom...

Kaj pol govorijo, da se to po naravni poti uredi???

dabroston se lahko je tudi v začetku nosečnosti in marsikateri pomaga do ureditve ciklusa oz. do zanositve in tudi ustevi krvavitve že v nosečnosti....
ptem imaš klomifen, če nimaš O, da jo dobiš....
niso vse tablete bau bau ene nam pomagajo, da dobimo svoje sončke.... obakrat sem zanosla s pomočjo obojnih tablet in imam 2 zdrava sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ni važno kolk let imaš, če si želiš otročka pejt k G in ji povej, da se trudiš zanosit in da imaš take neredne cikluse... če ti bo rekla, da se bo samo uredilo pa ji povej, da je taka neredna M pokazatelj PCO in da se v takem primeru težko zanosi in da želiš pomoč

pa srečno

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.5.2009 23:39:28 >

(odgovor članu doroty1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2009 9:49:02   
pokica_
Jst bi na tvojem mestu šla h enmu G, pr katerem še nisi bla in povedla, da se trudita že več kot 1 leto, tako te bojo jemali malo bolj resno. Čeprav bojo mogoče skomignili z rameni, češ da si še mlada. Ampak se ne pusti odgnat kar tako. Povej da si izjemno močno želita user posted image in da ne rata in ne rata,...da lepo prosiš, naj te da na preiskave,...kaj bi lahko bil morebitni razlog za to.

Pa srečno opravi!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.