MAM (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

anika87 -> MAM (13.5.2009 8:40:16)

Kak dan nazaj sem brala temo Avent, Nuk ali Chicco - mislim da je na temo dud... Včeraj pa sem videla v katalogu od Pikapolonice celo kolekcijo pripomočkov od MAM, pa me zanima, če imate izkušnje, a je tudi ta firma dobra? Všeč so mi recimo ene dudike, no saj duda ni tak strošek... ampak v katalogu je tudi prsna črpalka recimo, ki je kar cenejša od Aventove...
Nasplošno kaj od MAM ste že uporabljale in kako ste zadovoljne?

Hope2 -> RE: MAM (13.5.2009 9:06:24)

Ni je čez aventovo črpalko. Dude, flaške, cuclji pa odvisno kaj ti otrok sprejme

piko12 -> RE: MAM (13.5.2009 9:13:09)

Moj ima dude, ker je meni všeč, da so neortodontske, flaško sem dobila za reklamo in zdaj z njo zaliva rože (za pit je nismo uporabljali), črpalke pa nisem znala uporabljat nobene. Sem pomagala, a ne?;)

tasa.m -> RE: MAM (13.5.2009 10:11:32)

Meni je od vsake firme nekaj všeč, od MAM je bila samo duda aktualna, tista do dveh mesecev, jo večina dojenčkov obožuje. Črpalka od Aventa, flaške so pa obupne, skoz neki pušajo. Jaz bi kupila reje kolekcijo od Tomme tippe

pety78 -> RE: MAM (13.5.2009 10:14:28)

Naša je sprejela samo MAM dudo. Je mehka in fina, sedaj pa uporabljam še MAM flaške. So mi tudi všeč, ker so mehkejši cuclji kot recimo od aventa.
Mi smo zadovoljni, je pa res, da ostalih stvari ne poznam.

Detece -> RE: MAM (13.5.2009 19:00:26)

Mi uporabljamo dudice od MAM, so super. Črpalka je pa full agresivna, je Aventova najboljša.

Stran: [1]