Abbey -> RE: Eurosong..... (15.5.2009 0:14:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Abbey IZVIRNO SPOROČILO: Abbey Ta komad ki je bil pred tem zadnji, a je bila Moldavija ali nekaj podobnega je bil pa okey, zanimiv, poskočen, res podoben našim ritmom, mi je bil všeč. Hrvati bodo prišli v finale, za nas pa nisem sigurna. Menim, da ne bomo. A je katera že kdaj citirala samo sebe [sm=smiley36.gif] skratka, torej, imela sem čisto prav. Hrvati v finalu, mi pa ne, Moldavija tudi, Norveška tudi, Srbi ne, se mi zdi da ful obvladam tale letošnji evrosong[sm=smiley36.gif] Mogoče imaš pa nadnaravne sposobnosti? Ker tole je sumljivo! [sm=smiley36.gif] A B men tud kej našlogawa?[sm=jezicek.gif] ni problema, ti kar vpraši kar te zanima, bom v mojo čarobno kuglo pogledala [sm=smiley36.gif] včasih pa res kaj zadanem (kot npr. danes) kaj bo in se tako tudi zgodi. No da ne bom preveč pametovala, najbrž imam podoben okus kot večina glasovalcev, tudi na koncu sem vedela da bosta zadnji kuverti Norveška ker je itak the best komad, lahko da bo zmagovalec evrosonga, Grk pa zato ker je najlepši zemljan, ali je bil lani proglašen za najlepšega zemljana, glasovne sposobnosti so pa nizke, ker sem tudi na you tubeu gledala par posnetkov pa so mem. Ampak je pač lep. Tako da se kar pripravite, da bo naslednji evrosong na Norveškem.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|