Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 19:43:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz ga nisem imela na zalogi, ker lahko letiš v lekarno, če bi glih bila nuja. Te stvari imajo rok trajanja. Drugače pa lahko adaptirano mleko kasneje porabiš za pripravo kašic.
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 19:45:01
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem ga kupila isti dan ko sem prišla iz bolnice,Jessy...pač nisem vedla, da ne bom dojila in se s tem sploh nisem obremenjevala... Ja saj ravno zato,kam potlej z mlekom?? Pa še poceni ni ravno...;)
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 20:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Nima smisla, dodaten strošek. Če bi ga pa potrebovala, pa se bo videlo že v porodnišnici. V tem času bo pa ja kdo imel čas, da skoči do lekarne ali trgovine po zavitek mleka.
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 20:24:02
|
|
|
|
Jessy
|
Super!!! Hvala vam!!!
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 20:38:15
|
|
|
|
Mina1
|
Boš videla, kako bo steklo v porodnišnici. Drugače pa ti lahko potem ati na dan tvojega prihoda domov z:duda: kupi to adaptirano mleko, če bo panika. Jaz sem imela obakrat CR (notri si torej 7 dni) in tako kot pri prvem, tako tudi pri drugem, jaz mleka skoraj nič nisem imela in sta že v porodnišnici oba popila tja med 50 do 80 ml adaptiranega mleka. Tako da...boš videla, kako bo šlo;) pa-pa Mina1
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 21:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi očka poslala po mleko v prahu preden smo šli iz porodnišnice. Tam sem vprašala, katerega so mu tam dajali oz. katerega priporčajo.
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 16.5.2005 21:08:22
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jst ga nisem imela pripravljenga, sem pač kr vedla da bom dojila, Če pa bi bilo kej narobe, bi pa moj dragi hiter v dežurno lekarno skočil in prinesel mleko.:bravo:
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 17.5.2005 7:40:24
|
|
|
|
Taša
|
Jaz ga nisem imela pripravljenega in ga tudi nisem potrebovala.. do danes 10 mesecev še nismo kupili in tudi ne nameravamo adaptiranega mleka....Sem pa kupila kašice z adaptiranim mlekom...
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 17.5.2005 8:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz na adapt.mleko sploh nisem mislila (v nosečnosti). Oz. sem rekla sama sebi, če pač ne boš dojila, boš pa lahko mleko kupila. Torej nobene panike. Bodi mirna, večja je verjetnost da boš dojila. Moja je stara 13 mesecev in se še dojiva.
|
|
|
|
pripravljeno mleko - DA/NE 17.5.2005 15:12:38
|
|
|
|
deily
|
Jaz sem v bolnici malo polno dojila, vendar sem bila šesti dan čiščena in že zvečer nisem imela zadosti mleka. Sedmi dan sem šla domov in na poti sem si kupila eno škatlico adaptiranega mleka. Že proti večeru sem ga začela uporabljati. Sedaj malo še vedno malo dojim, ostalo pa ji dam adaptirano mleko. Je pa velika požrešnica, zato se tudi redi kot :sloncek:. Meni je prišlo prav, da sem si kupila mleko za vsak slučaj. To je pač odločitev vsake posameznice. LP Deily in Nateja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?