moj mali mulo me mal heca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BONI* -> moj mali mulo me mal heca (16.5.2005 18:57:01)

Luka me je začel zafrkavati:( Se dere, kot da je lačen, mu dam joško, plane po njej,kot da res ni jedel že 14 dni, parkrat povleče, nato pa se začne zvirati, brcati, spuščati bradavico, obračati in se razgledovati na okli, pa spet zagrabi, malo povleče...Uglavnem vse bolj zgleda kot igra zanj. Vse drugo je potem bolj pomembno, kot joška. Pa se odmaknem v spalnico, ko ga gem dojit, da je ja mir, pa nič ne pomaga. Je pa na pribljižno 3 ure. Dopoldanski obrok pa ima že kompletno zamenjanega z gosto hrano.
Kaj naj naredim, da bo mulček spet lepo jedel, ko je čas za jesti:zmeden:




Jančika_ -> moj mali mulo me mal heca (16.5.2005 19:13:28)

Lahko, da ga bo minilo, tako kot prej pa verjetno ne bo več. Vsaj pri nas je bilo tako. Dojila sem ga lahko samo še v vedno isti sobi, na vedno istem stolu, pa bohnedaj, da bi ati kaj mimo kolovratil. Ali da bi imela pisano majico:zmeden2:.




Natas@ -> moj mali mulo me mal heca (16.5.2005 19:47:54)

Odgovor na tole: Kaj naj naredim, da bo mulček spet lepo jedel, ko je čas za jesti - je :zmeden:, ne vem. Še pri našem včasih ne morem pogruntat.

Lp




Taj -> moj mali mulo me mal heca (16.5.2005 23:05:28)

Boni, očitno imata naša dva mulčka, ki sta rojena na isti dan, istočasno zelo podobne fore:)- Tudi mi smo priča zelo podobnemu igračkanju:ups:. Lepo sesa le pri prvih dveh jutranjih obrokih in če je res že zelo lačen ter istočasno zelo utrujen, sicer pa ima toliko drugega dela:sloncek::sloncek:, da komaj utegne... Pa seveda, vse ga takoj zmoti, predvsem očkova prisotnost in vsak šum, ki prihaja od njega.Očitno je tudi to neka nova faza, ki je doslej še nismo spoznali.Živa bitja, ni kaj.Počasi dojenje ne bo več ultra non plus....žal, a tako je to, malčki rastejo in spoznavajo, kako velik je svet okrog njih...da ne bom preveč zafilozofirala..važno, da so zdravi:bravo:




BONI* -> moj mali mulo me mal heca (17.5.2005 7:44:33)

Ja,Taj, očitno res-nova faza v razvoju naših malih mulčkov. Najina dva že vesta, kaj delata, a ne:)- Zdrava moška logika pravi, da so ženske joške za igranje:)-




Stran: [1]