Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 18:52:08
|
|
|
|
petraCBU
|
Debata okrog tiste posteljice v Toys'r'rus za 110 Evrov, ki je zdaj 149 Evrov... če sem to prav videla na Internetu :zmeden: ... A ni to še zmeraj poceni, glede na to, da je z jogijem in baldahinom :zmeden2: ?! Ne vem, mislim, vprašam... Gledala sem posteljice v baby centru, pa na internet straneh od Ikea... vse se mi itak zdi precej zasoljeno s cenami :zmeden: Kam, kje in kakšne posteljice ste kupili pri vas?! Jaz res ne vem več, kam po njih in kam se obrnit! Če bi rabila le eno, bi še nekako pograbila ta prvo za razumno ceno, ker pa rabim dve (pa še vse ostalo v dvakratnih količinah), moramo malo na dinčke gledati :zmeden2: Ko bi vsaj vse tako drago ne bilo! V soboto sem izprašila 15 jurjev v Baby centru, zgolj za nekaj stekleničk, dudk in termometrček... Posteljice, ugodne, kje? Nasveti, prosim! Hvala, hvala :rozica: LP vsem P.
|
|
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 19:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Mi smo kupili tole iz preprostega razloga, ker je vsebovala vse (jogi iz pene, baldanih,posteljnina, blazina, vzglavnik, obrobe, nastavljiva po višini, jo je možno pozneje uporabiti kot posteljo,....) Mi smo lani dali za njo 170 evrov. Glede na to, da sem gledala pri nas v Arielu bi me komplet prišel 75.000 sit. Samo obrobe z posteljnino so po 25.000 sit pri nas! Mi smo zadovoljni! http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&kat1=BABIES+%22R%22+US&kat2=Babym%F6bel&kat3=Komplett-Betten&PHPSESSID=1fba87adc1e1f526de223203d75898ec Ugoden nakup! Bojana
|
|
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 19:01:53
|
|
|
|
bobek05
|
Hm.... Ne vem, kaj naj ti rečem. Po moje kaj dosti profitirala ne boš, če kupiš posteljco v Toysu. 150 EU je približno 35 jurjev - pri nas pa posteljca stane pribl. 30 jurjev + jogi kakšnih 10-15 jurjev + baldah. (n vem koliko je cena pri nas :zmeden: ) - no ja, mogoče pa le. Si že premišljevala o rabljenih - še posebej zato, ker rabiš dve??? Ene so ful lepe in lepo ohranjene, pa tudi oglasov je veliko (tudi na tem forumu - poglej pod MALI OGLASI).. Drugače ti predlagam, da pogledaš še v LIP POLJČANE - v Baby centru imajo njihove posteljce, ampak za 10 jurjev dražje. Če pa kupiš v tovarni, pa jo tudi dobiš že za 24 ali 25 jurjev. Je pa res, da moraš zraven nabavit še jogije, tako da je posteljca v Toysu verjetno res najboljša varianta, če hočeš imeti novo... Sorry, ne vem če sem kaj pomagala - sem bolj razmišljala kot napisala kaj pametnega :zmeden: Bobek05 v 34t
|
|
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 19:32:48
|
|
|
|
Jessy
|
Petra, po moje se ti najbolj splača kupiti dve rabljeni, vzmetnici pa kupiš novi, oz., če sta res ohranjeni vzmetnici in lastnika poznaš, potem mogoče niti to ni potrebno. Moja sestra je kupila rabljeno posteljico, mož jo je lepo pobrusil in na novo pobarval in je bila kot nova, iz trgovine (barval jo je v belo). Če se meni ne bi tašča in tast ponudila za nakup nove, bi prav gotovo naredila isto, kot sestra. Aja, pred dvemi leti je zanjo plačala točno 20 000 SIT z jogijem, ki je bil v uporabi le 6 mesecev (je res bil lep, nič polulan).
|
|
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 20:44:10
|
|
|
|
pravljica
|
meni je tale v tojsu zanimiva...ja, pri nas bi dobila za toliko posteljo, ampak potem še jogi (ne vem kolk pride), posteljnina za baldahinom pa ne vem če je kje pod 20.000 sit...meni je ta ponudba všeč
|
|
|
|
Spet posteljica v Toys'r'rus in pos... 16.5.2005 22:21:33
|
|
|
|
petraCBU
|
Ma ja, tud meni je ta iz Toysa ful lepa, sam kva pa vem...:zmeden2: Rabljene posteljice so vsekakor tudi opcija :bravo: , sam k sem si zamislila, da bi imeli dve enaki... Na koncu bom tok odlašala in komplicirala, da me bo prej rodit odneslo... :) V soboto gremo do Ikea v Avstrijo! In mogoče se potem pohvalim, da sem dobro ravnala! ;) P.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?