barni -> RE: Po porodniški v službo (13.5.2009 7:45:57)
|
Jaz sem imela podaljsano porodnisko in sem komaj cakala da grem v sluzbo. Navelicala sem se rutine, vsak dan isto, pa tudi idej za animacijo mi je zmanjkovalo. Pa se vecino dneva sva bili sami, pac sva hodili ven in malo cvekat s puncami, samo tega se tudi navelicas vsak dan. Moja sluzba je precej stresna in odgovorna, ampak sem se v resnici spocila in sem potem popoldan polna energije prihitela k moji punci. Mi je bila pa cela drama pred odhodom v sluzbo varstvo moje deklice. Ker nismo dobili vrtca, jo pazita mozeva starsa. Ceprav zivimo v isti hisi, se nismo veliko druzili, zato ju deklica niti ni dobro poznala. Je bilo potrebno uvajanje, mene pa je najbolj skrbelo, kako bosta zmogla. No sedaj je jasno, da to sploh ni problem, da vsi trije uzivajo, meni je pa tudi fino, da zjutraj grem od doma, malo zadiham in potem pridem domov in se posvetim njej. Pri njej nisem opazila vecjih sprememb, edino bolj se me je oklepala, ko sem bila popoldan doma, pa vecino stvari sedaj moram opraviti z njo jaz, oci ni vec dober. Spat gre obvezno z mano, prej je tudi nosit na sprehodu ni smel nihce drug kot jaz, zdaj se je malo omehcala. Stara je 1,5 leta, jaz pa sem od njenega 15 meseca v sluzbi. Je pa od kolegice isto stara deklica z odhodom v varstvo pricela ponoci z zbujanjem, jokavostjo in ponoci je bila tudi po vec ur skupaj budna. Ne vem ali je to posledica odhoda v varstvo ali pa je zgolj slucajno sovpadlo. Nas uvajanje v vrtec se caka jeseni, tako da bomo videli kako bo takrat.
|
|
|
|