Hana76 -> RE: Odnos s partnerjem (13.5.2009 11:06:14)
|
Odgovarjam vsem skupaj: Draga anonimna, sicer nerada ocenjujem partnerske odnose drugih ljudi, ampak, če sta se sedaj že toliko let obravnavala tako nespoštljivo, kot si sama rekla - svinja (ko prdne), ne vem, ali je vrnitev v stanje zaljubljenosti v to osebo še možno. Midva sva toliko let skupaj samo zato, ker nama klapa, ker se ljubiva in ker se še vedno včasih zgodi, da imava simptome zaljubljenosti (ko te kri po telesu kar preplavi, ko se vedeš včasih prav neumno, ko si ga prav fizično neustavljivo zaželiš)... Pridejo krizice in krize, nekatere zelo hude, ker imava kar dinamično življenje, ampak se takrat ustaviva (mogoče nisva po prvem pogovoru takoj uspešna) in se pogovarjava, uvedeva kake novosti (kak se to sliši učeno, pa v resnici ni). Prosim, ne razumi me narobe, ker ne želim kakorkoli ocenjevat ali obsojat vajinega odnosa. Najin je pač drugačen, spoštljivost je ostala, čeprav pa pride kakšen trenutek, ko se tudi grdo in nespoštljivo sprema, da ne bo pomote! Ker je zdaj tudi nastopila kriza zaradi želje po , ta pa je malo bolj počasen in noče takoj priti, ko si midva to želiva, bova se morala spet ustavit, saj tako kot je rekla mislim da vodna lilija, sva družina tudi midva sama. Lili, absolutno se strinjam s tabo, da moraš bit včasih jezen, to malo pogrešam tu na forumu. Druge, ko spet dobijo , so žalostne, jaz pa sem ponavadi vsaj sprva tak jezna, da bi koga premlatila, kaj zlomila, kričala. Moji smiliji ne izgledajo tako: , ampak tako: . Glede posvojitev pa sem se kar dobro pozanimala, čakaš od 5 do 10 let na otroka. Denarja pa nimava od kje dobit, ker sva zakreditirana. Mojca345, svetujem ti, da včasih premisliš, preden kaj napišeš. Tvojih siceršnjih postov raje ne bom komentirala, ampak pameti mi pa le ne solit na tak način, kot si ga. Ko te bo res zanimalo, kaj sva že do sedaj naredila, zakaj nisva bila na kliniki, ali pa se boš želela normalno pogovarjati, si dobrodošla, da kaj napišeš, sicer pa...
|
|
|
|