bucka1 -> Marele (17.5.2005 9:32:48)
|
Ojla Tinadvojčica! Tina kako si? Te pa že dolgo nisem zasledila tu na forumu. Sem pogledala tvoj albumček, kaj ste srčkane. Kako je pa krst uspel? Gotove ste ble najlepše princese, a ne. Mi ga imamo pa 10. julija. Ravno zadnjič sem razmišljala kolk se vse hitro odvija. Jaz sploh ne morem sledit temu tempu. S prijatelji sploh nimam več stikov, ker enostavno nimam časa. Drugače smo pa me tudi uredu. Danes bomo prvič probale korenjček, tko da bomo počasi začele tudi z gosto hrano. Punčici sta postali pravi popotnici, ker smo za vikende skoz na morju. In sta že vsega hudega navajeni. Jaz bi bla tut med tednom tam, pa bi morala še kakšno mamico z otročki dobit, da bi mela družbo. Ampak sem že razmišljala, da ni prov nobene, ki bi šla z mano. Kdaj greš pa ti na Rab? Kar se pa tiče marele, jo pa mi tudi nimamo namena zaenkrat kupiti. Ko bomo šli na morje, bova sabo vzela nahrbtnike. Se mi zdi, da niso nič manjši ti vozički, pa za en drek lažji. Ampak mislim, da maš ti drugačno situacijo. Tvoji dve sta že večji in praktično v vozičku ne spita, a ne.
|
|
|
|