leah -> Posvetovalnica-ne razumem... (16.5.2005 16:10:17)
|
zakaj morajo biti nekatere mamice tako neodgovorne in v čakalnico posvetovalnice pridejo z bolnim otrokom. Mislim res...ej...kar je preveč je pa preveč. Sva zadnjič z mojim peljala najino 4 mesečno punčko na cepljenje.Ko sva prišla v čakalnico je bila tam neka mamica z svojo mamo in dvema otrokoma.Valda imamo pri nas tri čakalnice,eno za bolne,eno za nalazljive bolezni in eno za zdrave-podsvetovalnico.In ta dotična mamica je pripeljala pb 1.leto starega otroka na cepljenje.In otrok je tako kašljal,da je mene vse bolelo. Medtem pa je svoji mami razlagala kako,da ga je teden dni nazaj pripeljala z visoko vročino k pediatrinji in kako,da je bil vesel in razigran,zdej pa,da se očitno res še ni čist pozdravu.HALLO????Mater bi jo zalimala nekam. Mislim,pa tako mi je žal,ker se jaz koza,v takih trenutkih v jezik ugriznem in sem tiho.Ampak naslednjič....pa ne bom tiho. Sam tolk...vem,da boste razumele...Vse tiste nespametne mamice pa pozivam naj ne počnejo takih neumnosti in naj z svojim otrokom ne prenašajo bacile na zdrave otorčke,ker res ni treba,da so bolni še oni....
|
|
|
|