zanositev kljub vstavljeni mireni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> zanositev kljub vstavljeni mireni (11.5.2009 20:12:29)

Pozdravljene!

Zanima me, če je katera od vas zanosila kljub vstavljeni mireni. Je nosečnost mogoče dokončati z mireno ali jo je treba odstraniti? Kakšna so tveganja ob odstanitvi oz. ob nosečnosti z mireno?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Anonimen -> RE: zanositev kljub vstavljeni mireni (11.5.2009 21:22:00)

Sicer ne poznam nobene ki bi se ji to zgodilo,mislim pa da ni možnosti da otroka donosiš,če imaš vstavljeno mireno.Saj se iz nje sproščajo hormoni,ki preprečujejo zanositev,tako da je po mojem zelo malo možnosti,da bi bilo z otrokom vse ok,se mi zdi preveliko tveganje.Da bi v nosečnosti mirena ostala vstavljena,pa se mi tudi zdi nemogoče.To je moje razmišljanje.Najbolje,da vprašaš svojega ginekologa

Netopirčy81 -> RE: zanositev kljub vstavljeni mireni (12.5.2009 8:38:07)

Jest se spomnem ene tuki gor, ka je zanosila kljub materničnem vložku. Sam ne vem kera je že bla. Skratka mal probaj pobrskat, ker vem, da se je kar dost pisalo takrat.

ROŽICI -> RE: zanositev kljub vstavljeni mireni (12.5.2009 8:56:40)

jaz poznam eno ki je zanosila kljub mireni.noseča je okrog 4mesece, morala je iti na ful pregledov(plodovnice...)sam zdaj je nisem kaj videla da ne vem kako so potem to uredili.

Anonimen -> RE: zanositev kljub vstavljeni mireni (12.5.2009 9:09:26)

Punce hvala za odgovore. Mirena torej verjetno ostane noter in se je ne odstrani. Sicer pa imam pregled v petek in bom videla kako in kaj.

Stran: [1]