bolečine v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lapuh -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 14:08:49)

Pozdravček!

Povejte mi, kaj naj naredim:(.
Včeraj me je začelo v trebuhu rahlo šraufat. Po črevesju se mi je kar pretakalo, sploh zvečer.

Danes, je še slabše. Zjutraj sem bla 4x zaporedoma na WC -ju in mela tako drisko, da je kar teklo iz mene:((. Jedla sem vse normalno, tko da ne vem kaj bi lahko blo. Občutek je tak, kot da bi dobila kako trebušno gripo ali kake nadležne viruse:((.
Prosim, kaj naj naredim, da ne bom škodovala moji pikici? Naj grem k zdravniku?

LP Lavra:muca:

Abby -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 14:16:25)

Driska lahko v nekaterih primerih sproži splav oz. prezgodnji porod, zato bi jaz na tvojem mestu šla k zdravniku. Sicer pa, iz domače lekarne: post s pitjem pravega (indijskega, črnega...) čaja, ki ga pustiš stati malo dlje, kot sicer, preden ga spiješ. Pa čaj iz posušenih borovnic tudi pomaga.

nogometas -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 15:56:16)

Driska NE sproži prezgodnjega poroda, je pa eden njegovih znanilcev, če se pridruži še bolečina okrog popka, odtekanje plodovnice ali krči(popadki). Premisli, kaj si jedla, lahko pa greš tudi na posvet h G!
srečno:rozica:

Talči -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 16:05:52)

Pravega čaja pa sploh ne smeš piti oz. ga naj ne bi pila.
LP
Talči

Meceno -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 16:23:42)

Jedilna čokolada , prepečenec , prižganka . No , to bi jaz jedla če bi me driska mučla , bi pa tudi G poklicala , čisto zaradi mirnega spanja ;)

rija -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 18:10:16)

Moj zdravnik ima pri driski najboljši recept: jej banane in pij koka kolo, mogoče res zveni smešno, saj je tudi meni prvič bilo, ampak tudi zelo učinkovito!

Pia73 -> bolečine v trebuhu (16.5.2005 20:08:36)

Meni je moja G rekla, da lahko driska sproži porod. Potem je že nekaj na tem.

Abby -> bolečine v trebuhu (17.5.2005 18:35:53)

Preverjeno v literaturi, driska lahko sproži porod. Včasih, ponekod pa še zdaj, so dali ženski ricinusovo olje, ki je povzročilo drisko, in ji tako sprožili porod.
Zakaj pravega čaja ne sme, kokakolo pa lahko?! Kje je tu logika?

Stran: [1]