terme dobrna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

golobica82 -> terme dobrna (11.5.2009 15:23:21)

pozdravljene....
Zaradi težav z zanositvijo, sva se z možem, po priporočilu, odločila za kratek oddih v dobrni. Baje, da ima blagodejne učinke tudi pri neplodnost...
indikacije na njihovi spl.strani glede tega:
"
- GINEKOLOŠKA OBOLENJA (neplodnost, stanja po ginekoloških operacijah na rodilih in dojkah, endometrioze, ponižana maternica, kronična ginekološka obolenja, ginekološka vnetja, miomi, hormonske motnje)"

No zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem, če mogoče veste, če je res kaj na tem

hvala

anajmad -> RE: terme dobrna (11.5.2009 16:12:38)

Mal je na tem. Jst sem pred skoraj petimi leti zanosila po osmih letih poskušanja. S tem,da sem se enih parkrat šla kopat v Dobrno.Škodilo ne bo.

Fargesia -> RE: terme dobrna (11.5.2009 17:11:06)

škodit ti ne more...midva sva bila dvakrat, po ni nič pomagalo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kako si kaj?

ziva1 -> RE: terme dobrna (11.5.2009 18:42:41)

Re: Balneoterapija v Dobrni Napisal: mia dobrna Datum: 02.08.2005 14:41

Na forum sem se oglasila, zato, da vidim, če vas ta tema kaj zanima. Verjetno ne veste, da je bila sterilnost indikacija za zdravljenje v zdravilišču Dobrna vse do okrog l 1980-1985, ko je zavarovalnica ukinila to indikacijo. Škoda. Kajti bili so dobri rezultati, ki pa na žalost niso nikjer dokumentirani- razen ustno seveda.
Na Dobrno še vedno prihajajo ženske, ki so po zdravljenju zanosile. Ravno prejšnji teden mi je starejša gospa pripeljala pokazati svojo 40 let staro hčerko, za katero je rekla, da je ne bi bilo, če ne bi bilo Dobrne. Podobnih zgodb je še precej in mi želimo te zgodbe ponoviti.
Trenutno že imamo dva programa: program zanositve zanjo in program zanositve v dvoje, vendar želimo to še nadgraditi tudi s sodelovanjem s kliniko v LJ in MB.

Če želite z mano osebni kontakt: marija.ocvirk@terme-dobrna.si
 Tole sem našla na med.over.net, mogoče te bo zanimalo.  Lp

Anonimen -> RE: terme dobrna (11.5.2009 20:49:16)

Marija, pozdravljena

ste vi tisti, ki imate akupunkturo v Celju?

LP

Fargesia -> RE: terme dobrna (11.5.2009 20:52:54)

anonimna, tole je živa samo od nekod skopirala, kokr jaz razumem...

neela -> RE: terme dobrna (11.5.2009 21:04:20)

Punce, NE NASEDAT!!! 

Jančika_ -> RE: terme dobrna (11.5.2009 21:05:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Marija, pozdravljena

ste vi tisti, ki imate akupunkturo v Celju?

LP

Živa je kopirala  z MONa, ampak to je ta gospa, ja. Ne vem, če še dela v Celju, ker ima zdaj ambulanto na Dobrni. Pred tremi leti je še delala v CE porodnišnici, moja svakinja je hodila k njej na akupunkturo za lažji in hitrejši porod.

golobica82 -> RE: terme dobrna (11.5.2009 21:06:32)

Oj
Fargi jz sem ka rok, že pošteno naveličana teh minusov.... zdejle mam 3 ciklus klomifena, pol pa naprej ne vem kaj sicer...
Tako da sva rekla, da greva še v Dobrno probat in k bioenergetiku, če bo uspeh ti povem;) Ti kako si kaj? Priprave...;)

golobica82 -> RE: terme dobrna (11.5.2009 21:09:34)

živa HVALA!!! ostale seveda tudi

ziva1 -> RE: terme dobrna (11.5.2009 21:23:27)

Hojla. Tako kot je Fargi povedala, sem to skopirala, jaz ti ne znam kaj več povedati o teh postopkih, razen tega, da sem že slišala za uspehe. Dr. Marija Ocvirk je sicer moja ginekologinja in ti lahko povem samo to, da je super, zna prisluhniti. Če pa se že odločiš za terme Dobrna pa lahko skočiš do nje in se malce bolj podrobno pozanimaš za kaj gre in ne pozabi javiti, če boš kaj koristnega zvedela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Uživajta.

Stran: [1]