malania -> Muca bruha (11.5.2009 14:42:28)
|
Živjo! Obračam se na vas, če ste že slučajno imeli podoben problem. Doma imamo muco z rahlo daljšo dlako in problem je, da bruha. Sprva to niti ni bilo pogosto, zdaj pa. Bila sem že pri veterinarju in poskušala vse možno, ampak po vsem kar smo poskusili ne pomaga nič, oz. bruha še pogosteje. Na začetku je bruhala kepe dlake, zdaj pa tudi hrano (kar cele brikete). Za jesti ji dajemo brikete, ki so namenjene mucam z dolgo dlako, pa za prebavne motnje, pa še friskas oz. kar pač imamo doma (pač mešamo, vsakih malo). Enkrat na teden pa ji dajemo tudi vrečko (tisto bolj tekočo z omakco), drugače je samo brikete ter če ji damo še kaj tako pač doma... Kupila sem tudi tablete Dermazin, ampak mislim, da ni bilo nekega učinka... Hrane ji tudi ne damo preveč (da bi se prenajedla)... poskusili smo že različne stvari, zdaj pa sem ostala že čisto brez ideje... [sm=zmeden.gif] Aja, muca je hišna, smo ji pa že nasejali tudi travo, za jesti... ampak mislim da tudi to ni imelo efekta... [sm=smiley13.gif] Vsak nasvet bo dobrodošel!
|
|
|
|