nosečnost in strah da bo kaj narobe (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 13:51:23)

Ugotavljam, da me je zelo strah, da bo kaj narobe z mojimi otroci. Nosim dvojčke. Ginekolog je ugotovil, da je zaenkrat vse v redu, ampak meje je strah, kaj pa če bo res kaj narobe in da ne bo z otroce vse v redu, da ne bodo zdravi ali pa da bo prišlo do zapleta pri porodu.
Kaj mislim, da ne bo kaj v redu.

Želim pa si, zdrave otroke in da bomo srečni in veseli. Ampak sem in tja me je pa strah.

Ali ja vas tudi bilo kaj strah. Noseča sem 15 tednov sedaj.

lp

baby blue -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 13:53:47)

Anonimna svetujem ti da se čim manj skušaš obremenjavati s tem.... odženi t emisli stran in glej z pozitivne plati... če se boš psihično obremenjevala s tem bosta to začutila tudi otročka in bo vplivalo nanju... 

lenika -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 13:55:42)

Jaz mislim, da ni nosečnice, ki se ne bi občasno spraševala, kako bo, če bo vse v redu,..
Vendar se moraš zavedat, da sekiranje sigurno ne vpliva dobro na nosečnost. Dejstvo, pa je, da če je kaj narobe tega ne moreš spremenit in se je nesmiselno s tem pretirano obremenjevat.

Razmišljaj pozitivno. Koristilo bo tebi in tvojima otročkoma.

eva Ana -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 13:57:17)

točno tako kot pravi baby blue, ne razmišljaj o tem, s slabimi mislimi samo prikličeš kakšno nevšečnost. Uživaj v nosečnosti in ne razmišljaj o slabem.
Glej, jaz sem imela težave s previsokim pritiskom. Dokler sem nosila to misel v sebi, sem imela full visok pritis, sedaj sem dala to misel čist na stran in raje uživam v brcikah svoje pupe. In pritisk se je sam brez tablet popravil. POZITIVNO MISLIT!!!!

anci banci -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 14:38:04)

samo pozitivno gledat in ne se obremenjevat

Tanik -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 14:59:55)

kot so rekle, pozitivno mislit.

jaz priznam, da sem se prepustila ginekologu in mu popolnoma zaupam, saj sama kaj dosti ne morem narediti, razen tiste stvari, da se malo paziš, da ne padeš,...hrana,... in zmeraj ko pridem na pregled mi pač pove kako in kaj je. če se pa sekiraš pa mislim da več škode narediš.

bskrle -> RE: nosečnost in strah da bo kaj narobe (11.5.2009 17:06:28)

Mislim,da ima skoraj vsaka nosečnica obdobje strahu.
To je normalno, sploh, ker nosiš dvojčke.
Kar optimistično!

Stran: [1]