Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mene pa zanima..... 11.5.2009 23:23:36
|
|
|
|
Rubin.
|
Ej, zdaj ste me pa nasmejale . Ja, dinozaverke, bo treba s časom naprej, da bomo mulce razumele.
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 11.5.2009 23:29:50
|
|
|
|
sanja nk.
|
evo še nekaj prave mladinske Ljubljanščine... -Sm tol'k walkala, da so me feeti hurtali -Pazi kk densaš k mi boš vse fingerse zbrejku -Matr je dons fogi vedr -En oldi se je z rufa skenslu p.s. mi jih je sin povedal....če začne tako govorit ga pa itak ne razumem sej se vid EU pa je že mednarodni jezik
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 11.5.2009 23:44:29
|
|
|
|
Ribica **
|
Jst sem iz Lj, pa mam 20 let, pa niti slucajno ne govorim tko, kot si ti napisala, sanja nk. Pa vsi ostali, ki jih poznam v Lj, tudi ne.
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 11.5.2009 23:56:07
|
|
|
|
sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Jst sem iz Lj, pa mam 20 let, pa niti slucajno ne govorim tko, kot si ti napisala, sanja nk. Pa vsi ostali, ki jih poznam v Lj, tudi ne. Kaj misliš da jaz tako govorim , pa tut v moji familiji ne , samo se pa govori...., to je sam primer Ribica RR, ni treba bit užaljena, sem tut jaz iz Ljubljane..., če pa ne verjemeš pa kakšnega mulca vprašej kaj to pomen ti takoj prevede
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 8:01:33
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zakaj je pa potreno tako govorit Zakaj se lepo ne pove na tak način, da človek zastopi kaj hočeš povedat? Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? da
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 8:02:38
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? jaz sem celo slišala: moram si kofe še mal šugerirat! pa pri nas v mb ne dežuje ampak regna, če sneži, potem šneja...pa take..
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 8:03:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Jst sem iz Lj, pa mam 20 let, pa niti slucajno ne govorim tko, kot si ti napisala, sanja nk. Pa vsi ostali, ki jih poznam v Lj, tudi ne. ribica ti si že stara
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 8:04:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 8:05:06
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. -Sm tol'k walkala, da so me feeti hurtali -Pazi kk densaš k mi boš vse fingerse zbrejku -Matr je dons fogi vedr -En oldi se je z rufa skenslu pa to je dejansko čist nek nov jezik
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 8:05:58
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? Pa daj, no. Še nikogar v Lj nisem slišala, da bi tako govoril. Razen, če so se delali norca iz vseh tistih, ki mislijo, da se tako govori v Lj. Kr neki. lukra valda ko si pa že starina, stari smo stari stari stari, po moje tak govorijo otroc v OŠ al pa začetek srednje tam nekje jst predvidevam in se ne čudim da bi bilo res.
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 11:40:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Jst sem iz Lj, pa mam 20 let, pa niti slucajno ne govorim tko, kot si ti napisala, sanja nk. A nič Lune ne vokaš po taunu potem?
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 12:28:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? jaz sem celo slišala: moram si kofe še mal šugerirat! Ti ga vprašaj, če ga bo vajfi giftov. ker je revca na skijanju legico brejknila, zdaj pa ne more do šanka walkat.
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 12:34:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Jst sem iz Lj, pa mam 20 let Res?? Zdaj bom pa mogoče z večjim razumevanjem brala (nekatere) tvoje odgovore
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 13:38:20
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? jaz sem celo slišala: moram si kofe še mal šugerirat! Ti ga vprašaj, če ga bo vajfi giftov. ker je revca na skijanju legico brejknila, zdaj pa ne more do šanka walkat. pojdite se saltat! še vedno ne vem, kaj to pomeni..
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 13:43:33
|
|
|
|
PIRANJA
|
****tiš, jaz sem pa mislila, da je tukaj gor bolj ali manj moja generacija.
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 13:57:54
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? jaz sem celo slišala: moram si kofe še mal šugerirat! Ti ga vprašaj, če ga bo vajfi giftov. ker je revca na skijanju legico brejknila, zdaj pa ne more do šanka walkat. pojdite se saltat! še vedno ne vem, kaj to pomeni.. mogoče pojdi se solit!
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 14:08:10
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem dogija vokat po tawnu- pa take kozlarije Ali je tak način izražanja zdaj moderen ali kaj? jaz sem celo slišala: moram si kofe še mal šugerirat! Ti ga vprašaj, če ga bo vajfi giftov. ker je revca na skijanju legico brejknila, zdaj pa ne more do šanka walkat. pojdite se saltat! še vedno ne vem, kaj to pomeni.. mogoče pojdi se solit! mislim na odebeljeno in podčrtano!
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 14:09:08
|
|
|
|
ZARA
|
Vajfi giftov = ženi kupiti darilo
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 14:52:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajfi giftov = ženi kupiti darilo eeem...popravek: ženi podaril Da bo sladkal kavo, ki jo bo podaril ženi, katera si je na smučanju zlomila nogo in ne more sama prišetat do šanka
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 15:58:54
|
|
|
|
ZARA
|
OK., naj bo po tvoje, TT.
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 16:04:18
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajfi giftov = ženi kupiti darilo eeem...popravek: ženi podaril Ja, ženi podaril, sem jaz imela v mislih.
|
|
|
|
RE: mene pa zanima..... 12.5.2009 18:18:34
|
|
|
|
marjetica23
|
o hvala vsem. k eni tok čudn goworijo da še kitajce lažje zastopiš no še 1x hvala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?