Splišni -> RE: Nujno prosim za pomoč/informacije (11.5.2009 14:08:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Koliko časa pa jemlje antibotik? Ko sme ga jaz jemala zaradi zagnojene rane na prstu, mi je prijel šele nekje 6. dan jemanja. Prst je le precej "oodaljen" del telesa, vsaj jaz sem tako razumela to, da mi je tako pozno prijelo. Upam,d a jo bodo pozdravili, pa res naj gre po drugo mnenje. Antibiotik jemlje od četrtka (torej danes 5. dan), zjutraj po viziti so ji ga menjali, ker po njihovem mnenju, ko jim je svakinja rekla da če gre na slabše antibiotik, naj menjajo antibiotik, bi moral v 3 dneh prijeti. V soboto naj bi šle že domov, pa bodo najmanj do srede tam. Se še oglasim. lp Mnei je tudi zdravnica rekla, da bi moral v 5 dneh prijeti in da naj potem, če mi bo, pridem po naslednjo porcijo še za 5 dni. Ker ni verjela, da bo, sem v bistvu kar malo izsilila antibiotik. Ko po 5 dneh še edno ni prijel, sem kljub temu šla še po eno dozo in ga jemala naprej. Potem se je 6. dan res začelo celiti, prej sem pa imela gnojno rano 8 mesecev. Pa nihče ni nič ukrepal. Sem bila naročena na vlečenje nohta s prsta, ampak sem prej hvala bogu še te antibiotike izsilila. Upam, da bodo tudi vaši punčki tudi antibiotiki vendarle prijeli. res pa naj gresta v Lj.
|
|
|
|