Tanja55 -> RE: priprava kuskusa (12.5.2009 0:59:39)
|
- Obicajno ga delam z zelenjavo, bucke,paprika in korenje, narezano na koscke. Podusim na olju, da se zelenjava zmehca. Jst sem postregla k pecenim piscancjim nogicam. Preverjeno prejsnji teden, hitro in super kot priloga ali glavna jed.
- Lahko pa kot priloga k mesu, npr. piscancji file, narezes na kocke in poprazis, dodas nekaj narezanih sampinjonov in dusis v soku, ki ga spustijo gobice. Potem dodas kaksne zacimbice (k piscancu gre fajn rozmarin) in na koncu dodas na koscke narezan ananas (iz konzerve, brez soka). Premesas in se malo podusis. Zraven serviras kus kus. Sprobano vceraj, meni je zelo vsec.
- Kus kus je super tud v solati, spet vzamem kaksne bucke in papriko, dodam tud korenje in paradiznik, pol pa zacinim, na koncu pa vmesam se rozine.
|
|
|
|