Spark -> griženje (11.5.2009 8:20:55)
|
Moja mlajša punči, je prejšnji teden prišla domov 2x ugrižena. Prvi ugriz se ji še danes pozna, je imela na začetku, zelo rdeče. V petek pridemo ponjo v vrtec in mi nadomestna vzgojiteljica pove, da jo je isti fantek ponovno ugriznil. S tem, da nam nočejo povedati, kateri fantek jo je ugriznil. Danes zjutraj ko jo je mož odpeljal v vrtec, ponovno ni bilo njene vzgojiteljice. Sedaj sprašujem, kaj naj naredim. Sploh ne vem, koliko lahko zatežim, in kaj lahko zahtevam. Hudo mi je za tamalo, ker se ji na obeh rokicah še vedno poznata oba ugriza in predvidevam da jo je zelo bolelo. Ali imam pravico, da izvem, ime fantka ki jo je ugriznil, ali ne? S čim jim lahko sploh zagrozim, ker mi je hudo da vozim otroka v vrtec, kjer se ji skoraj vsak dan nekaj zgodi. Ali lahko zahtevam, da jo imajo malo bolj pod kontrolo? Ker ta teden, je en dan prišla domov tudi popraskana po nosu, pa mi niso znali razložiti, kaj se ji je zgodilo. Ta dan je bil problem, ker jo je v vrtcu prevzela tašča in ona je mislila, da ima to že od prej, in ni posebej spraševala, vzgojiteljice pa nič niso povedale. Naslednji dan so pa možu povedali, da je verjetno padla?!? Pa še to v skupini so tri vzgojiteljice, pa približno 12 otrok. Prosim za nasvet.
|
|
|
|