igralna blazina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


rainbow -> igralna blazina (16.5.2005 12:24:20)

Punce, en nasvet:

razmišljam o nakupu igralne blazine z mostičkom, pa ne preveč plastičnim; ker so dokaj drage, mi povejte, ali se splača; če jo imate, je uporabna; nimam namreč prostora, da bi sama kaj navesila moji pupi;
aja, pa katere so v redu??

LP
:rozica:




tinčica -> igralna blazina (16.5.2005 12:33:03)

ojla, jaz sem mu kupila mostiček pa mu ni bil všečoz. samo 5 min. potem pa jok, se mi zdi da je preveč širok in mu je čez celo zgornje telo in mu delo senco in mu je preveč temno ker pod vrtiljakom je pa zelo rad.
za ostale mostičke pa ne vem kako se obnesejo saj ti bo še katera dala kak nasvet.
lp:):):)




lucky 111 -> igralna blazina (16.5.2005 13:08:58)

Pri nas imamo igralno blazino in most (chicco) sposojen. Spodaj ful uživa, včasih imam občutek, da bo vse dol potrgal. Ko je razpoložen, se kar nekaj časa sam zamoti(star je 4 mesece).
Na njem so plastične igračke, ampak če bi ga sama kupovala bi verjetno raje, kakšne bolj mehke, ker se mi zdi, da se včasih udari, ker tok tolče po njih...





Taj -> igralna blazina (16.5.2005 13:33:52)

Hojla:),

mi imamo igralni most od Fisher pricea in smo z njim zadovoljni, le spremljajoča glasba ti malo skače po glavi. Je pa res, da so te plastične reči trde in da se lahko kdaj, ko je :duda: v elementu, tudi kam udari, kar se pri mehkih igračah ne dogaja.Vendarle ti pripomočki zabavajo omejen čas, so pa takrat lahko precej v pomoč, da starši spackamo skupaj še kaj drugega:sloncek:.Naša zadevica je koristna tudi za urjenje koordinacije in dojemanje povezav med vzrokom in posledico,ker mali z brcanjem doseže to, da prične igrati glasba in da se viseče igračke zavrtijo:bravo:.Premisli in se odloči. Je pa to še ena reč, ki jemlje prostor, ker je kar velika.

Pozdravček vsem malčkom in mamicam:rozica:




corfu -> igralna blazina (16.5.2005 13:36:47)

Tudi mi imamo blazinico z mostičkom, kupila sva jo v baby centru dol pa binglajo tri plišaste igračke( cena cca 9.800) Moram reč da ta blazina zelo odleže in se na njej res veliko zamoti.




afrika -> igralna blazina (16.5.2005 13:50:09)

Mi imamo tako ne preveč veliko blazino - v obliki levčka. Nad njo je most (oz. dva loka), iz njega pa visijo razne mehke živalice iz tkanin, ogledalce... Igračke mu vsake nekaj časa menjam z drugimi... Lan že od 2. meseca dalje rad leži pod njimi in se igra. Včasih je le tolkel po visečih igračkah, zdaj jih že prijema, nateguje, se z njihovo pomočjo dviguje... Se še ni naveličal, pa vsak dan je malo pod njim. Kadar mu je vse tečno, ga damo pod most, je vesel v sekundi, pa še super za razvoj v vse smeri, še posebej za krepitev malih ročic.

Mi smo to zadevco kupili v babycentru (vse je pralno). Pa sploh ni bilo drago. Tudi če boš izbrala kakšno dražjo različico, bo po moje vredna svojega denarja. Pri nas je nepogrešljiv.




Bib -> igralna blazina (16.5.2005 14:41:42)

Mi imamo pa namesto igralne blazine kar kovterček (lahko ga prepogneš čez pol), gor smo pa postavili igralni most od Tommya.
Ta most je res dober, saj se potem lahko še sestavi v nekakšen voziček in ga bo lahko imela za (malo) oporo, ko bo že začela hodit. Pa še igračke se dol vzamejo in se z njimi lahko igra.
Prodajajo ga pa v BC in je sedaj akcija in stane okrog 8.000. Ga imam pa tudi v alubumu in si ga lahko ogledaš.




HuAnita -> igralna blazina (16.5.2005 19:55:28)

Igralna blazina od Chiccota (blazno draga, a je bilo darilo) + most od Tomyja. Oboje je pri nas veliko v uporabi. Sploh most, je multifunkcionalen.




cukrmali -> igralna blazina (16.5.2005 21:15:27)

Mi smo imeli tudi most od fischerpricea in se je super obnesel, en mesec in pol (4-5,5) je prelezal spodaj. Obrocki so tako narejeni, da lahko namesto teh treh igrack, ki so zraven obesis se marsikaj drugega (razne ropotuljice, cofke... le da ima zanko ali rocek). Eno obdobje je blo tako, da se je zrinil tako, da je z nogami brcal v ropotulje :). Potem, ko se je zacel obracat na trebuh, ga je zadeva precej zivcirala, zdaj pri 8,5 mesecih je spet aktualna, le da se igra sede, predvsem se rad gleda v ogledalce ali pa prestavlja cel most sem in tja. Tudi dvigovat se poskusa ob njem. Je bil skratka eden boljsih nakupov.




rainbow -> igralna blazina (16.5.2005 21:37:48)

Hvala, ženske, ta multifunkcionalen most-voziček imamo, a ga ima ta starejša kot voziček trenutno, pa še toliko plastike, mi ni všeč; ko je bila mala, se ga je kar bala;
verjetn bom nabavila nekaj, kar lahko kamorkoli postavi nad ta malo, pa ni taka ogromna reč; upam,da bom kaj našla

lp




lex -> igralna blazina (17.5.2005 10:44:09)

Jaz mam za Aleksa igralno blazin tako z mehkimi igračami pa je full fajn. Ko kuham kosilo je vsak dan skor pol uro pod njo. Star je 3,5 mesece pa je že od samega začetka pod njo. Je ne menjamza nič. Poglej na soncek.net ali pa pri baby centrih. Pride okoli 8 do 15 jurjev. Ampak ga ni denarja da jo dam vstran. Se splača investirat.:sloncek:




Stran: [1]