|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
22.6.2009 11:45:19   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Oooo AS user posted image user posted image

Kaj boš pa ti kuhala? user posted image

user posted image user posted image user posted image
En tvoj recept spravljam v lonceuser posted image user posted image

Ninny--hvala za big huguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.6.2009 11:49:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

No kaj boš kuhala danes?user posted image user posted image

Kako boš naredila Kitty?

Meni sama sestava torte še gre, ampak dekoracija?
Naredit Kitty iz torte se mi zdi znanstvena fantastika...se pa priporočam za navodila, 7.7. ima RD naša ta velika puncauser posted image

spekla bom biskvit kar na ta velikem pekaču od pečice, pekla bom 2x, potem bom pa mal obrezala, da bo v obliki kitty, premazala bom kar s smetano, s smetano naredila roza mašnico, za oči pa brke bom pa stopila čokolado, potem pa na papir narisala z njo, da se strdi in dala gor.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.6.2009 11:49:24   
aleksandra silvija
Posted - 19 May 2004 : 16:26:10

Za 6 oseb

- 20dag čičerike
- 30dag polnozrnatih peresnikov
- pol čebule
- manjši korenček
- 1 steblo zelene
- 4 paradižnike
- 1 strok česna
- konček feferona
- 2 žlici oljčnega olja
- nariban parmezan
- sol, poper
- 1,5 l vode

Čičeriko namočimo čez noč. Zjutraj jo odcedimo, natočimo mrzlo vodo, solimo in jo skuhamo. Približno polovico čičerike damo na stran, ostalo pretlačimo s paličnim mešalnikom, dodamo testenine in pustimo da se na majhnem ognju skuhajo. V večji ponvi popražimo na olju in sesekljanem česnu na koščke zrazano zelenjavo, konček feferona in na rezine zrezan paradižnik, zalijemo z 1 dl vode in pod pokrovko dušimo 10 minut. Stresemo k mineštri, po okusu še začinimo s soljo in sveže mletim poprom in pokuhamo.

Tole sta že jedla Lovro in Jernej, kasneje bodo še ribe, za večerjo se mi še ne sanja

Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.6.2009 11:50:11   
Anonimen
As bere se okusnouser posted image -bom morala en dan poskusituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.6.2009 11:53:09   
aleksandra silvija
user posted image
Saj mogoče pa res ni tako težko.
Sama glava je čist enostavna..samo pentlja, nosek, brčice, očke....dobra idej....kajti kakšne princeske so čist prehud zalogaj zame!

Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.6.2009 11:53:44   
Anonimen
jaz bom samo glavo naredila

čakaj ti grem poiskat

Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.6.2009 11:54:36   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jaz bom samo glavo naredila

čakaj ti grem poiskat

Ja, samo glava, noge in roke pomenijo čist preveč dela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.6.2009 11:55:05   
Anonimen
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.6.2009 11:55:30   
Anonimen
evo,nekaj takega imam v mislih-bolj enostavnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.6.2009 11:56:40   
Anonimen
ali pa kakšnega metuljčka, pa zajca-ta dva sta tud na easy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.6.2009 11:58:23   
aleksandra silvija
Uuuuu, super! Hvala Ninny!
Za vsak RD sama spečem 1 torto, ampak za svečke upihnit imamo pa kupljeno, da vsaj ziher o.k. zgleda.
Sedaj skoraj več ne pečem peciva, razen kakih polnovrednih mafinov in kaj takega in mi prav paše spečt kako torto. Samo 2-eh pa nikoli ne pojemo in pečem bolj za svoj gušt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.6.2009 12:01:17   
Anonimen
Jaz pa jo naredim sama, za odrasle je čist na easy, navadna okrogla, za otroke se pa bolj potrudim, pa že kakšen teden prej razmišljam kaj bi naredila. Maša je nazadnje hotela winx, in sem ji naredila torto, slikco pa sem kar naročila in jo samo gor daš,ker ni šans da bi ji risala winxice gor. Eno leto sem ji pa barbie torto naredila

Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.6.2009 12:05:19   
Samsa
Sem imela alarm- čmrlika se je zbudila user posted image

Vas še kaj vmes počekiram - zdaj je lakotaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Lara se še zbudi ne in kaže na sliko, luč, šalter....... ko jo imam v naročju se hoče kar vrtet in ima iztegnjeno roko ter kaže in kaže in kaže..................

Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.6.2009 12:06:12   
Samsa
Nehajta mi lušte delat!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.6.2009 12:19:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

evo pri meni je pa sedaj alarm

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
22.6.2009 12:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

LUKA PATRIK VSE NAJ NAJ ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!
Lepo še naprej čofotaj in uživaj v Grčiji, pa priden bodi, ostani zdrav in bodi vedno nasmejan in srečen otrok.
Čestitke tudi mamici.
Sta mi z mamico naredila veeeeeeliiiikeeeee lušte po morju, ah, po Grčiji!user posted image  

a_s - ne rabiš met luštev, ker smo na hrvaškem, na braču, v sumartinu :)

Neposredna povezava do sporočila: 2091
22.6.2009 13:06:08   
Anonimen
Dan.

Očitno je res tale luna močna, ker naša je tud tulila ponoč, kot da bi se nekaj ustrašla.user posted image
Mi čakamo enga dojenčka doma in ga menda še kar ne bo.user posted image So jo domov poslali, ker je preveč gužve, ni proste porodne. Še dobro da živi čez cesto od porodnišnice.user posted image Je pa danes 7 dni čez rok, včeraj je bla 4 cm odprta in so jo glih tko domov poslali. Ležat pa čakat.user posted image user posted image
No, moja sestra se je pa tud danes zmenila z ginekologom, da če pač prej rodi ok, drugače pa 7 julij pregled in če se bo kej dogajalo, bo kar sprožil. Mu je omenila, da je tako lep datum 7.7., prva hčerka rojena 4.4., mož 8.8. in ginekologu je blo to všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image   Faca Likar.user posted image

Luka Patrik, čestitke še tukaj za prvo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa začnem s službo 7 julija, so mi danes sporočili, jutr grem pogodbo podpisat.user posted image In zdaj intenzivno iščemo nov avto. Ga itak menjam že skor eno leto. Tega bom pa dala očetu za šenk, ker bo merkal Saro čez poletje, ko ni v vrtcu.user posted image

Ko se mente o torticah....nam je spekla torto teta, ker jaz sem antitalent za peko tort. Sej če bi se latila, bi verjetno še kaj ratalo.user posted image Kakšna palačinka pomojem.user posted image user posted image user posted image user posted image Imate pa dobre ideje.user posted image Mi smo kar navadno, pa eno punčko gor in to je to. Svečko sem pa itak jaz zlomila preden se je prižgala, pa smo jo kar mal zlepili, sej na sliki se ni vidlo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
22.6.2009 13:24:19   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Jaz pa začnem s službo 7 julija, so mi danes sporočili, jutr grem pogodbo podpisat.user posted image

Kje in kaj pa? Če ne pa jutri povej, ko boš imela podpisano pogodbo v žepu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
22.6.2009 13:26:36   
Anonimen
Ko bo vse 100%. Rečem lahko sam to, da se zarečenega kruha največ poje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
22.6.2009 13:26:38   
Samsa

Mi čakamo enga dojenčka doma in ga menda še kar ne bo.user posted image So jo domov poslali, ker je preveč gužve, ni proste porodne. Še dobro da živi čez cesto od porodnišnice.user posted image Je pa danes 7 dni čez rok, včeraj je bla 4 cm odprta in so jo glih tko domov poslali. Ležat pa čakat.user posted image user posted image
No, moja sestra se je pa tud danes zmenila z ginekologom, da če pač prej rodi ok, drugače pa 7 julij pregled in če se bo kej dogajalo, bo kar sprožil. Mu je omenila, da je tako lep datum 7.7., prva hčerka rojena 4.4., mož 8.8. in ginekologu je blo to všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image   Faca Likar.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej dočakate zamudnika in da sestra rodi na željeni datum

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
22.6.2009 13:28:55   
Samsa

Ko bo vse 100%. Rečem lahko sam to, da se zarečenega kruha največ poje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj zato - boš pa jutri povedala

NAj se izteče vse v tvojo korist user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
22.6.2009 13:29:50   
Anonimen
Jaz komaj čakam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Svakinja ima trebuh kot bi imela trojčke, sestra pa skoraj nič trebuha.user posted image user posted image Že v prvo je ni blo nič, punca pa skor 4 kile, pa 54 dolga.user posted image Nosi v križu.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
22.6.2009 13:31:11   
Samsa

Že v prvo je ni blo nič, punca pa skor 4 kile, pa 54 dolga.user posted image Nosi v križu.

oooo to pa so bile mere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
22.6.2009 13:36:45   
Anonimen
No, tako smo prejle čvekale, da je začel še pri nas dež padatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
22.6.2009 13:37:48   
Anonimen
Didlinaa za službouser posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?