|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
2.6.2009 12:44:48   
she29
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

she29- mi2 sva se naučila pit iz slamice iz nujeuser posted image . Smo pozabili flaško doma, pol sem pa kupila lumpijev sokec v tetrapaku. Na začetku sem mal stisnila tetrapak, da je šel sok po slamici v usta, pol je pa sam pogruntal, kako mora. Sem bla še sama ful presenečena, ker starejša dva sploh nista znala. Nekje ju je pa le Lukas prehitel.user posted image user posted image .

U bravo Lukasuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem tud Maji stiskala tetrapak pa ni bla zainteresirana za pitje, da bi pa sama potegnila, kje pa... Mi je čudno ker ziher je bla žejna, ker ko sem ji pa dala za dojit je pa pila, al pa se samo rada crkljauser posted image ,ampak zdaj ne delam več tega (razen zjutraj in zvečer), ker se bo tko razvadla da res ne bo drugega pila.Bom še kar vztrajala na slamci ali kozarcih,...

še tisto vprašanje za gostilnouser posted image naj mi katera odgovori, plisssssuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.6.2009 12:45:35   
she29
na.. pa še stran sem obrnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.6.2009 13:42:24   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: she29

na.. pa še stran sem obrnilauser posted image user posted image user posted image

bravo she 29. user posted image Jaz imam večkrat 25 zaporednih postov, pa potem tudi obrnem stran user posted image user posted image user posted image

Glede slamice - moj je rekel, da je tudi malo sok gor potegnil in potem nekak zadržal  v slamici, da je vidla, da ni slamica nekaj za pojest, ampak za pit user posted image

A pihat vaši znajo? Imam eno piščalko, pa je mali tako fajn, ko jaz piskam, ko ji dam, pa tudi poskuša, samo ne gre - no, pa za svečko na torti me zanima čez en mesec - da bo upihnila user posted image user posted image user posted image

RMRM - saj ko rečeš, da sta se ti tvoja vedno zdela premajhna, te čist razumem, mislim, da bom jaz tudi tako. Ker ko je bila Sofija stara 2 meseca, sem mislila,da bo pri 8 mesecih že lahko šla kam na mini počitnice, tako čez noč. Sedaj je pa ne dam, je dosti premajhna user posted image user posted image user posted image Jaz iz svojih izkušenj vem, pa sem šla v poletno šolo pri 19, da ni enostavno iti, greš sam, veš, da bo mednarodna družba, nikogar znanega, niti učitelji... samo potem pa še tisti dan notri padeš, nekaj se dogaja, spoznavanje, pa kakšna pijačka... potem po 14 dneh sem bila pa tudi zmeraj navdušena in so mi bili najboljši prijatelji, pa bi še ostala... user posted image user posted image user posted image Tako da sem jaz tudi mislila,da recimo Sofija ne bi šla sama, ampak s kom - recimo s sestrično, ki bo zdaj rojena, ali pa z bratcem, če bo - nekak tako... Ker tudi mislim, da se imajo super. Pa sploh ni drago - tu na Jadranu sem gledala, da je cena okrog 300 eur za en teden. Kar je malo v primerjavi s kakšnih tednom v Angliji, je cena vsaj 5x višja, izkušnja pa po moje boljša, ker so na morju... No, boljše, da prestavimo to debato za enih par let - vsaj jaz, ki imam šele dojenčka user posted image

RMRM - kje pri vas pa je tak tabor? A Škocjan? Si enkrat rekla... Mi gremo v službi prihodnji četrtek na izlet v Lipico, Škocjan... user posted image Če boš slišala, da neka družba brez posluha poje kje tam v bližini, smo ziher mi - ko se mirnim profesorjem utrga user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.6.2009 16:03:15   
Anonimen
da nas dvignem spet na prvo stranuser posted image

She-lepo da si se oglasila, mal večkrat se poskusiuser posted image
pitje s slamco- pri nas smo se tud iz nuje naučil zadnjič ko smo bili v Portorožu, pa sem imela za Mašo sokce s sabo, Emin čaj je bil pa ful topel in sem ji poskusila dat in je šlo. Sedaj pa kar vriska ko zagleda sok s slamcouser posted image

Midve jutri z Mašo odhajava v Lj na operacijo žrelnice tako, da me do petka niuser posted image Da ne boste slučajno preveč klepetaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
2.6.2009 16:11:23   
lunca14
ninny...............lepo se pocartajta z mašo,operacija žrelnice,ni nič kaj kompicirana zadeva,tako,da bo kmalu dobra,ampak vseeno ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi blo obema čim lažje............oblubmo,da ne bomo preveč načvekale do petkauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.6.2009 17:19:39   
aleksandra silvija
Ninny-za Mašo in zate:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

She29
--oglasi se še kaj!

Slovenka, ti tabori, o katerih pišeš sploh niso dragi. Jaz imam stalno v mislih kak Berlitz v Angliji in množim krat 2user posted image

Sploh je naša Patricia še premajhnauser posted image user posted image user posted image

Joj, a veste kako je čudno, ker je ni. se mi zdi tak mir in tišina v hiši, vam povem, če imaš 2 otroka ni to ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ----ne res je nenavaden mir.

Običajno se Patricia in Jernej kaj igrata, nato si malo nagajata,...lovro po svoje leze.

Sedaj se jernej igra zase ali sem pač po svoje, edino na Lovra je treba pazit in na Jernejev cuker, dolgcajt, vam pravim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ni res, Lunca?[sm=smiley36.gif]

O tem, kako so otroci vedno premajhniuser posted image user posted image se strinjamuser posted image user posted image user posted image

RMRM--imaš že spakirano?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.6.2009 17:24:41   
aleksandra silvija
lunca-kaj pa ti, a že kaj planirate zabavo za RD?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.6.2009 17:27:11   
lunca14
JA zabava bo ko pride maj domov ,se pravi vikend 20-21..................res je dolgcajt ko ni maja,je tak miruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.6.2009 17:34:26   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

JA zabava bo ko pride maj domov ,se pravi vikend 20-21..................res je dolgcajt ko ni maja,je tak miruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ni dobeseden mir, samo precej čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo praznovali kar na njegov RD, 9.6. Ko pride Patricia iz šole, bomo imeli torto, prišli bodo moževi starši, moja sestra z otroki, moj oče nima časa, jaz imam pa pob 18-ih sestanek za Jerneja v novem vrtcu.
Sploh ne bomo komplicirali. Samo še ne vem ali naj torto sama spečem ali naj jo naročim?

Jutri ima Lovro zobozdravstveno preventivo.
Takrat, ko je bil naročen, nisva mogla it, jutri ima ob 8-ih zobozdravnika, od 9 do 10-ih pa morava biti v Jenrejevem vrtcu, da se naučijo ravnanja s črpalko.
Če nam to znese....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.6.2009 17:57:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM - kje pri vas pa je tak tabor? A Škocjan? Si enkrat rekla... Mi gremo v službi prihodnji četrtek na izlet v Lipico, Škocjan... user posted image Če boš slišala, da neka družba brez posluha poje kje tam v bližini, smo ziher mi - ko se mirnim profesorjem utrga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, čist druga smer. V Gozdu Martuljku.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.6.2009 17:58:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

She-lepo da si se oglasila, mal večkrat se poskusiuser posted image

user posted image user posted image user posted image , ninny, enako tudi zate velja.

Midve jutri z Mašo odhajava v Lj na operacijo žrelnice tako, da me do petka niuser posted image Da ne boste slučajno preveč klepetaleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mašo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.6.2009 17:58:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Joj, a veste kako je čudno, ker je ni. se mi zdi tak mir in tišina v hiši, vam povem, če imaš 2 otroka ni to ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ----ne res je nenavaden mir.

Jaz tud kar nekaj postopam, sploh nimam obstanka, ker nismo v popolni zasedbi, pa je že velik fant, ampak vseeno. No, sej boste vidle čez par letuser posted image

O tem, kako so otroci vedno premajhniuser posted image user posted image se strinjamuser posted image user posted image user posted image

RMRM--imaš že spakirano?

kje pa, zdej sem v fazi generalke. Vedno ko grem od doma, mora bit v nulo oprano, polikano...... Bom vidla kaj me bo pričakalo ko pridem nazaj user posted image user posted image .

Drugač pa ravno razmišljam, ali naj grem v Hofer po kufre ali ne. Nimam pojma, a so dobri, samo cena je super user posted image user posted image user posted image , ker imam res že stare kufre, pa bo treba mal obnovit vse skup. 

Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.6.2009 17:58:11   
RMRM

Takrat, ko je bil naročen, nisva mogla it, jutri ima ob 8-ih zobozdravnika, od 9 do 10-ih pa morava biti v Jenrejevem vrtcu, da se naučijo ravnanja s črpalko.

Mi2 pa še nisva nič dobila za zobarjauser posted image , pa pri starejših dveh smo tud pri 3 letih začel. Ninny, a sta vi2 kaj dobile od zobarce?

Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.6.2009 18:14:03   
aleksandra silvija
Kufri iz Hoferja---moj je kupil ene par enakih manjših potovalk, ima notri prospekte od peči.

Zdi se mi, da so prav luštni, praktični.
Koliko zdržijo? Še ne vem?
Hm, kufri za ene 2-krat na leto bi moral zdržat kar nekaj časa.
na otip in videz jim ni videt, da so tako grozno poceni.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.6.2009 18:51:42   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image

POZDRAVLJENE VSE!!!!

Jaz sem pa danes vsa v  user posted image in     user posted image ..ker me daje spomin na pričakovanje od lani...peljala sva nekako ob tej uri taveliko k moji mami in čula na kavču, kdaj se zljubi taminiju prit ven...user posted image ... in sva čakala...sicer do popoldne naslednjega dne...ampak...bilo je lepo...pa nisva vedla a je user posted image ali user posted image ....pa nisva mela še izbranih imen....leeeepoooo.... user posted image zdaj, letos se šele zavedam tega čarobnega trenutka. do danes nisem čutila tega vznemirjenja, ki me je takrat prevzemalo... hecno, a ne?

Juhu..prav stiska me v trebuhu mam user posted image ...noro!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.6.2009 19:04:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polma

POZDRAVLJENE VSE!!!!

Jaz sem pa danes vsa v  user posted image in     user posted image ..ker me daje spomin na pričakovanje od lani...peljala sva nekako ob tej uri taveliko k moji mami in čula na kavču, kdaj se zljubi taminiju prit ven...user posted image ... in sva čakala...sicer do popoldne naslednjega dne...ampak...bilo je lepo...pa nisva vedla a je user posted image ali user posted image ....pa nisva mela še izbranih imen....leeeepoooo.... user posted image zdaj, letos se šele zavedam tega čarobnega trenutka. do danes nisem čutila tega vznemirjenja, ki me je takrat prevzemalo... hecno, a ne?

.................kako lepo,mene tud vsakodnevno daje nostalgija,kako je blo lani takle čas,res vse lepo mine prehitro,ampak imamo pa sedaj naše male navihančke,ko me pogleda s svojimi okicami in se mi nasmeje,kot nobenemu,je to nekaj čarobnega,neprecenljivega,tako,kottisti prvi trenutek,ko stisneš k sebi štručko,tista toplota njegovega teleščka,tisti vonj,ki ga oddaja..........nikoli nebom tega pozabila,in upam,da bom vse to doživela še enkrat-nekoč.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.6.2009 19:12:44   
polma
Taanikaa-user posted image za veeeeeliiiiikanaaaaaaa!

she29-user posted image user posted image p.s.naš tut ne skopča kako se pije po slamci.

hei-user posted image user posted image

ninny- user posted image user posted image za mašo.

rmrm-uživajta v novigradu in čimveč se naučita!!!!

lunca-navadi se...otroci nas v bistvu sploh ne rabijo, čeprav brez nas ne morejo user posted image ...

as-zate isto velja user posted image ...itak je pa lovro za tri, tako da imaš praktično ves čas več kot tro otroke...

slovenka-user posted image in moj poklon za vse tvoje dosedanje in bodoče uspehe. pa seveda sofijine..mislim njeno  diplomo, pa to...user posted image user posted image ...

didlinaa-kar se tiče igrač-simpl je tanartabulši... naše ležijo v kotu, ker so čistila, lonci, vsrani čevlji 300krat bol interesantni...

poletni taboruser posted image ..naša ni hotla nikamor sama, zaenkrat še ne..pa ima 11,5 letuser posted image ...bo čez par let nadoknadla, se bojim...

zobozdravnik-smo ga že meli, sem šla kar sama do zobarce na naši OŠ, kamor hodi tudi tavelka, pa ga je vzela brez problema

jutri pa imava sistematski, na njegov prvi rojstni dan...user posted image
starejša ko sem, bolj sem simentalna....
postajam prava simentalka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.6.2009 19:14:48   
polma

POZDRAVLJENE VSE!!!!

.................kako lepo,mene tud vsakodnevno daje nostalgija,kako je blo lani takle čas,res vse lepo mine prehitro,ampak imamo pa sedaj naše male navihančke,ko me pogleda s svojimi okicami in se mi nasmeje,kot nobenemu,je to nekaj čarobnega,neprecenljivega,tako,kottisti prvi trenutek,ko stisneš k sebi štručko,tista toplota njegovega teleščka,tisti vonj,ki ga oddaja..........nikoli nebom tega pozabila,in upam,da bom vse to doživela še enkrat-nekoč.

zdaj sem se pa še zjokalaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da se jokam kar za oba poroda.....še prvega se spomnim kot da je bilo včeraj...

< Sporočilo je popravil polma -- 2.6.2009 19:15:38 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.6.2009 19:20:16   
RMRM

POZDRAVLJENE VSE!!!!

zdaj sem se pa še zjokalaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da se jokam kar za oba poroda.....še prvega se spomnim kot da je bilo včeraj...

user posted image user posted image a ni to nekaj najlepšega

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.6.2009 19:26:30   
babysolza
Hej!

Vidim, da imate nostalgične teme, moram hitr it dol z RR, da se ne bom še jaz zjokala. user posted image user posted image

V službi je prav fajn, sodelavka mi počasi prelaga njene dolžnosti, ki jih bom prevzela, dan mi kar zbrzi mimo. Sabina je super, nič ne joka, je varuška ne more prehvalit. user posted image user posted image  Baje se fuuuul smeji in to fuuuul na glas, da je pravi sonček. Se mi zdi, da je že mal zaljubljena vanjo - je dozdaj imela 2 fantka kar nekaj časa in ji je najbrž zanimiva sprememba. user posted image

Grem še mal prebrat, čeprav za komentiranje bo pa najbrž zmanjkalo časa.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.6.2009 19:38:30   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naše škorčke-nostalgičneuser posted image user posted image user posted image
babysolza...........user posted image user posted image user posted image super za službo,in kaj si oblekla,za prvi dan službe,in kako se ti počutiš,ko si spet nazaj v realnem svetu odraslih?

Sem se pravkar slišala s vzgojiteljico od maja,je rekla,da je zjutraj bruhal,ker se je prenajedel bonbonovuser posted image user posted image ,upam,da ga je izučilo,da sedaj pa je vse ok,da imajo zelo natrpan urnik,in da so zmatrani,da se majo luštno,da ne nagaja,se ne krega,in me ne pogreša.Evo me ne rabi več,no me bo ko bo zmanjkalo denarjauser posted image user posted image ................mami,mi daš 100 evrovuser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.6.2009 20:08:32   
lunca14
user posted image user posted image user posted image ura je osem,in je tak mir v hiši,da bi se slišala bucika,če bi padla na tla,otroka spita,očija ni,je polagal parket v hiši--priden,ni kaj............mami,pa slušalke v ušesa in letim v svojo hostico,se zluftatuser posted image ......................jej,mojih pet minutuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.6.2009 20:38:16   
slovenka

ninny...............lepo se pocartajta z mašo,operacija žrelnice,ni nič kaj kompicirana zadeva,tako,da bo kmalu dobra,ampak vseeno ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi blo obema čim lažje............oblubmo,da ne bomo preveč načvekale do petkauser posted image

Lunca, ti pa res čist vse veš user posted image

Ninny, držita se. Morda bomo tam na 51. strani do petka user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.6.2009 20:38:23   
slovenka

kje pa, zdej sem v fazi generalke. Vedno ko grem od doma, mora bit v nulo oprano, polikano...... Bom vidla kaj me bo pričakalo ko pridem nazaj user posted image user posted image .

Jaz imam tudi to pravilo. Ker sicer se ti ne ljubi potem domov. Če pa veš, da je doma vse pospravljeno, je pa že boljše. Samo to govorim za nas, ko običajno vsi odidemo od doma user posted image

RMRM - lonček deluje. Je takoj deloval. Samo moj je malo pil iz njega in je vidla, da ati pije in je že šlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.6.2009 20:38:32   
slovenka

Mi2 pa še nisva nič dobila za zobarjauser posted image , pa pri starejših dveh smo tud pri 3 letih začel. Ninny, a sta vi2 kaj dobile od zobarce?

Kako bi pa kaj dobili? A ne gremo sami tja naročit? Mi še nismo bili. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?