aleksandra silvija -> RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del (31.5.2009 22:39:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ja,morje,maj odhaja,v zdravilišče na debelem rtiču,sam pa zato,ker je nam predraga varianta da bi šla z njim kot spremljevalka,gre za 14 dni in to bi pomenilo zame 700 evrov,res malo prehuda,tako,da ga zapeljemo,potem,ga verjetno obiščemo čez vikend,in naslednji vikend ponovimo,in ga odpeljemo domov,če bo šlo po planu,če pa ne bo zdržal,ga pa pridemo iskat,ko bo...........kaj mislite sva zaradi tega slaba starša,ker ga bova pustila samega toliko časa? kje pa, lunca. Pač v življenju tko pride, da ne more bit vse 100% glede na naše želje. Je pa to spremstvo res ful drago. Mi2 greva pa v Novigrad, pa bi tud za moje 3 prišlo 40 eur na osebo na dan, se mi tud kar dosti zdi glede na to, da to ni klasičen dopust, da bova mi2 ful "zaposlena" in ne bi blo ne vem kolk časa, da bi bili skup. Pa še otroka imata ful enih obveznosti sedaj na koncu šole, Sara priprave na zaključek, Mark pa še nekaj obveznosti glede šole. Tako da ne dvomi vase, krasna mami si svojim trem škratkom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se podpišem![sm=smiley1.gif] RMRM--saj je še šolsko leto, zadnji tedni sploh za Marka in sarina valeta,...saj boste šli na skupni dopust, ni res?
|
|
|
|