Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:52:16
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tina,nisem tolk brala...ti jutri zacnes delat al kako? Na januarkah sem ze tko nekak ja...saj ne vemkaj bo bolj...počit od tamale, ki se mi zadnje čase sam po nogah obeša..alo bolj delat . A januarke...pol si pa že kar ziher
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ti pol resno Kleo čak, grem mal na izvidnico januark
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda nisem ziher,test kaze plus...na januarkah sem anonimna.Nekje sem mogla koj povedat a ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Seveda nisem ziher,test kaze plus...na januarkah sem anonimna.Nekje sem mogla koj povedat a ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame je preveč informacij za danes,tak da kar grem. lahko noč Me oči bolijo, pa jutr sem spet leteča navsezgodaj Čau
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Seveda nisem ziher,test kaze plus...na januarkah sem anonimna.Nekje sem mogla koj povedat a ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:01:27
|
|
|
|
Tina 28
|
sem šla prav gledat...in evo...tam Lunca ...pa res ena anonimna...sam drugič noseča...tko, da pol spet nisem vedla. V glavnem...sam da bo tko kje treba. Za vaju obe z Lunco
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem tudi jaz,sem ze zdavnaj hotla....lunca ti si kriva Nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem šla prav gledat...in evo...tam Lunca ...pa res ena anonimna...sam drugič noseča...tko, da pol spet nisem vedla. V glavnem...sam da bo tko kje treba. Za vaju obe z Lunco jaz sem mal nazaj,me 2dni ni bilo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 0:07:00
|
|
|
|
Tina 28
|
se mi je zdel, da te je Lunca okorajžla....no Lahko noč...jaz mam danes šiht po dooolgem času, ki je trenil minil kot bi mignil in res se mi zdi, kot da smo ves čas le lepo vreme čakali..pa da ati traktor zašvasa. Zgodil se je objoje ampak jaz moram na šiht
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:12:56
|
|
|
|
lunca14
|
sej sem vedla,da ne bo nič iz tega,une tete še ni,ampak + pa tud ni,tako,da bo kmalu prikorakala ,no pa saj nisem žalostna,sam lepo bi pa blo,sem pa vesela zato,zate kleo,in da sem te opogumila,da si povedala ,upam,da je res,če kaže +,potem je +,in si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:27:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Javljam se na novi del . Bravo punce . Kleo: ČESTITKE!!!! Lunca-držim pesti za +. Tina--tebi pa za 1. dan v službi po porodniški: Za Mašo: Pri nas ni velikih novosti. Na plano je pokukal 4. zobek. Lovro noče pojesti popolnoma nič po žlici, vse kar zaužije, hoče v usta nesti sam. Še vedno se ponoči ene 2-krat zbudi in se malo pocarta pri meni. Jaz "Tete s Krvavca" še nisem dobila in je zaenkrat nič ne pogrešam, niti ne potrebujem. Sem brez že od septembra 07. Lovro bo čez poletje v varstvu pri moji tašči, septembra gre v vrtec, Jernej gre s septembrom v en drug vrtec, poletje bomo morali nekako "pregurati" v tem vrtcu. V glavnem. Poleti nas čaka veliko nekih voženj sem in tja. Sedaj komaj čakam, da se malo sprostimo. Da z možem ne počiva po šivih, gre ta teden on na jadranje, nato si bom nekakšen dopust, privošila tudi jaz. Ampak ne bom odpotovala. Uživajte
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:32:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, pripelji se na obisk , minil je marec, april, da ne bo še maj . Igrali se bomo na sončku.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan bravo za novi del Kmalu se bomo selile Lunca- držim pesti za plusek Kleo čestitke Hvala za pikepoke za Mašo, sem jo šla ravno sedaj gledat, pa se mi ne zdi vroča, bom videla ko vstane, sem jo pustila kar spati. Samsa- mi smo danes vstali ob 7 . Sem ji dala flašo pa ni hotela nazaj zaspati, potem sem jo dala v mojo posteljo, pa nič, ona luči prižigala, vstajala tako da sva bile danes zgodnje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina naj ti današnji prvi delovni dan čim hitreje mine
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:45:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, pripelji se na obisk , minil je marec, april, da ne bo še maj . Igrali se bomo na sončku. ..........ja res bi se lahko,kdaj ti odgovarja,razen danes in petka?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:47:42
|
|
|
|
lunca14
|
..............ninny in as. pluska ni,je pa danes že 39 dan,tako,da bi moglo kaj pokazat,če bi blo,tak,da,čez kako leto
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 8:48:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina naj ti današnji prvi delovni dan čim hitreje mine se podpišem,pod to,pas saj drugače uživaš v svojem poklicu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 9:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Žiga(lonapo) čestitke za 11 mesecev
< Sporočilo je popravil ninny -- 11.5.2009 9:33:57 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 10:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen Midve sva s pregleda.Tamala je od utrujenosti zaspala.Injekcijo je dobila v ramo,je bila pa kar pridna,precej bolj kot zadnje parkrat.Razvija se super,vse kot je treba,za hrano je rekel,naj je nic ne silim,ce ji gredo koscki na bruhanje,naj miksam.Seveda po kaksno zlicko probam tudi bolj gosto....postopoma. ima pa,10.240g,76.5cm dolga,46.3cmOG. Nya,ce lahko popravis seznam,ali ti posljem na zs? Ninny,AS,hvala . AS,super,da si bosta mal oddahnila. Tina,drzim pesti,za uspesni prvi delavni dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 11:03:01
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke najbolj vroče debate pa zamudim . kleopatra- iskrene čestitke ...... tokrat moramo držat pesti za peba? lunca14- Če ni ta mesec, bo pa naslednji Meri- za korajžo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 11:03:12
|
|
|
|
RMRM
|
Dan. Se samo na hitrco javim, greva pol na fizio. Kleo Lunca, saj bo tud pri tebi kmal, držim pesti Ninny da se čimprej pozdravite Tina - da ti čimlepše mine današnji dan Vsem ostalim pa koš . LP Aja, še nekaj. A mogoče katera ve, kater program moram inštalirat, da mi bo odprl slikice od Mojce in Kaje? Zgleda da tega programa nimam gor in mi ne odprem. POMOČ, PLIS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 11:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea,kako ves .Samo po moje bo kar puncek,mi ni nic slabo,danes en kup mozoljev,sem kot pubertetnica,nic znakov se.Pri Meri jih tudi nisem imela.No razen,wc je aktualen ,pa noge me tko fejst bolijo....mogoce ktera ve,da ni to kak slab znak .Aja,danes sem si kupila folne tablete,maa RMRM,ti ne znam pomagat,imam tudi sama tezave,ker slik vec ne morem posiljat iz maila,ceprav sem jih prej lahko.Nimam pojma,kaj moram naloziti . Dobro se razgibajta z Lukasom .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 11:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 sej sem vedla,da ne bo nič iz tega,une tete še ni,ampak + pa tud ni,tako,da bo kmalu prikorakala ,no pa saj nisem žalostna,sam lepo bi pa blo,sem pa vesela zato,zate kleo,in da sem te opogumila,da si povedala ,upam,da je res,če kaže +,potem je +,in si Lunca hvala. Si test probala,pa ni nic?Pol ti pa res dolgo izostaja,saj je pri moji sestri isto.Eni imaste pac bolj neredne M,sicer si jo pa ti mal nazaj sele dobiola,se ti mogoce se ni stabiliziralo. Skoda Lunca,sem se ze veselila,da bova skupaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 11:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan. Tiste jare kače na prejšnjem delu nisem prebrala - bom enkrat ob priliki. Vidim, da mamo nove nosečke - ja čestitam. Mali se je glihkar zbudil, tko da na hitrco se javim. Smo bli včer na solinah - je blo super. Res noro. Tukaj bom zdej nalimala oba seznama - pa za popravke sporočite kr na zs. Hvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.