|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
15.5.2009 19:42:35   
Anonimen
Nase stanje,zur na visku-Meri spi,slavljenec zaspal na tleh,kjer sta se z tamalo igralauser posted image ,jaz sem tut zaspana,pa moram mal v red dat,Tali uziva na plesu,tut govort nima casa...Sem torti dve kupila,pa bosta kar za jutri,edin ce ju zdajle sama pojemuser posted image .
Kaya,tole sem iz rr skopirala...

An ban pet podgan,
ugani kdo ima roj. dan?
Štiri miši v uh me piši, 
Zigu 1. svečko pripiši.

Sem razvajenec,
                                    rasposajenec,
                                      prvorojenec.
         .......? pa bom tudi slavljenec
                     in ti si moj povaljenec.

al pa tale..

Danes vsi smo se zbrali,
da bomo s tabo klepetali,
in se bomo ga napili,
jutri pa kar mačka podili!....hec,hecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
15.5.2009 19:53:58   
Anonimen
Kaya
Dne.......bo mega zur,za moj prvi rojstni dan.
Sem se majhen,zato nujno potrebujem pomoc,pri pihanju prve svecke.
Pridi mi v pomoc,lahko z darilom.
Caka te moker poljubcek in najlepsi nasmeh.........evo se nekaj z mojega zeljnikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
15.5.2009 19:56:59   
Kaja08
kleo, najlepša hvala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.5.2009 20:29:09   
Tina 28
oooo...kleo...hvala...mi bomo tud kmal rabil. Tisto drugo bom pa za svoj 30 porablauser posted image .

Naša bwejba bo velika 176.5user posted image ...BOM TAMALA PRI HIŠI.

As...kako pucati ...težko mam isti problem.

Likanje. Sistem Kleo...razen če je kaj treba sproti speglam...ni časa ne volje, pa toplo s sušilca se lepo poravna.

Vrtec-varuška......če bi bla varuška moja sestra bi vzela njo (je bla tud Nejcu). Jo poznam, ji zaupam in tud vem, da mi ne bo prebrskala vseh predalov in okol trosla kakšno mamouser posted image . Ostalih nebi...zato mam malo v vrtcu in jim tudi zaupam. In po Nejcu sodeč je vrtec fajn. Moj dom je moja zasebnost in že iz tega vidika bi težko koga spustila vanj. In spet je varuška samo ena oseba, ki ima svoje življenje...lahko zboli ali karkoli. Torej jaz sem za vrtec (če ni mam ali sestre frejuser posted image )

Služba je zlavfala...imam tolk obrazov, da se mi tolk nasmejijo, ko sem skušala na začetku druge ure (vsak razred mam dve ure) ponoviti vsa i mena....načelomami gre, samo, če se pa pri kermu zmotim je pa smeha, kot dasem najhujš vic povedala.
Sodelavke me skoz sprašujejo kaj sem počela, da sem tolk shirana...nič sam dva otroka preveč porajtamuser posted image user posted image

Anja se je v vrtcu karvnesla...maše kar odtegnitveni sidrom doma in se obeša po meni in me ne spusti izpred oči.

Vrt....flance in paradižnik posajenauser posted image

Traktor....že vleče brine iz gozdauser posted image .

Zaključek tedna....pozitiven, ker so se vsi moji strahovi razbliniliuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.5.2009 20:31:02   
Tina 28
...in seveda proslavljam s pivom...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.5.2009 20:48:23   
Anonimen
Super  Tina. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja se bo pa tud vnesla,sej se bo morala.user posted image
Pri nas je stanje malo hecno, ker kakor pogledam tamalo, mi takoj stegne roke, da hoče k meni, zato jo posledično v družbi ne smem pogledat in je vse ok.user posted image user posted image
Ko delam po stanovanju, pripuza do mene in me začne z obema rokama drezat in ko jo pogledam, spet roke.user posted image Pa jo zamotim drugače in spet hop do mene. Tolk je hecna. Pa hoče na balkon in se usede in začne tolčt z obema rokama,da hoče ven.user posted image   Se mi zdi, da jo je tale bolezen 2 dni nazaj tolk mal pocrtala, ker je cel dan na meni bla vsa zmahana in spala na mojem trebuhu.  Pa vsi zdej pravjo, da sem jo scrtala, sam ko jim povem, da je ne smem pogledat in je vse ok, pol vidjo da je res tako.

Jaz moram rečt, da lahko vse v miru naredim, vsa opravila. Res, ker je tamala res pridna. Sploh zdaj, ko puza, je vse drugače. Prej sem pa res morala takoj k njej, kakor je mal zacvilila in sem bila v drugem prostoru kot ona.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
15.5.2009 20:51:38   
Anonimen
Pa danes smo imeli mini modno revijo, je dobila Sara 2 kopalke. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
15.5.2009 21:00:31   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pa danes smo imeli mini modno revijo, je dobila Sara 2 kopalke. user posted image  

pri naspavčeraj večjo številko kopalnih plenicuser posted image ...še nimapravoglasa, čeprav bi ji bikinke pasale...ma dost za v tisti mini modrčke. Je pa shujšala...sklepam, da nekaj od stresa, nekaj od gibanja..malo pa tudi ker v vrtcu mal ni hotla jest. Zdaj je. no saj ni shujšala...ampak nekak se je prerazporedila.

Dildi..v dveh dneh je že nisi scrklala...saj taki rabijo potrebo po gibanju ne po crklanju ves dan...želite ob sebi, da z njo raziskuješ...alpa še ni čisto čisto zdrava za samostojno raziskovanje. Drgač pa pr men tko zgleda zdaj, ko prideva z vrtca...grem v wc...že jok pa za mano. In greva pač skupiajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.5.2009 22:14:23   
Anonimen
Ma kaj pa vem. Tole crkljanje se mi zdi, da jim še prehitro pride v navado user posted image

Zdej je bla pokonc, va zaripla, zobje nabijajo, spet krvavela user posted image ni hotla mleka, vode, čaja, soka..sem kar 4 flaše aktivirala user posted image user posted image user posted image user posted image nazadnje sem jo namazala s calgelom in je zaspala nazaj.

Zdej je še mene nekej začelo šraufat po želodcu. Ne vem, če bo ostala večerja noter user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
16.5.2009 8:20:07   
babysolza
Jutrčka!

DIdli, kje je večerja? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.5.2009 12:16:04   
Anonimen
Beyba,vse najboljse!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......noce torte prilimat:(

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.5.2009 12:19:18 >

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
16.5.2009 12:58:00   
slovenka
Dobro jutro... 

Ne, ne, nisem se glih vstala. Sinoči sem šla spat ob 22h, moj je bil na nogometu, fajn sem Sofijo dala spat, gledala želite milord in šla spat. Je bilo tako fajn v miru vse, pa potem ob 4h sem Sofiji dala flaško in sem bila že čist naspana. Sigurno vsaj en mesec že nisem šla spat pred polnočjo. Moram večkrat to prakticirat. Ker potem smo spali še do 8h in je bilo res super. Imam zdaj že vse pospravljeno, Sofija je bila malo zunaj s sosedovo pupo na deki, pa sem dala piščanca in mlad krompir v pečico, pa vse posesala itd. Potem pa Sofijo dala spat in imam zdaj spet tak lep mir. Je fajn, ker sem zdaj do oktobra glavne obveznosti porihtala. Sicer bom čez poletje pisala mojo knjigo, a nimam kakega roka... Sem tako čakala ta 15. maj zadnje tedne, zdaj pa uživam.

Didli, saj meni je pa fajn, če se cartajo. Naša se še premalo, malo pride, pa že mora nekam. Edino ko mora iti spat, pa potem prileze gor na kavč, pa se dolgo pusti božat in poležava, potem pa jo takoj odnesem v kinderpet.

Tina, sem zelo vesela za tebe, da si lepo zaključila ta teden. Vidim, da ti je fajn v šoli, kako lepo, pa da je smeha... Pri nas sicer ni smeha, če bi kako ime narobe povedala, imamo bolj sistem "kolega/kolegica" - ampak do konca leta vem recimo 10 imen v predavalnici, potem je pa leta konec in pride jeseni 300 novih in sem spet down...

No, glede varuške v hiši - ker je moja sestrična, nimam težav - itak jo dobro poznam in vem, da ima sama veliko manj pospravljeno kot mi

Aja, za kak mini modrček se gre pri kopalkah? Mi imamo namreč samo tisto plenico plavalno. Imamo pa en spodnji del mini, sem dobila od sodelavke, samo tisto ne gre gor preko plenice...

Evo ga, en dolg post, da ne bo rekla Didli, kako celo stran zaseden s svojimi mini komentarji... Didli, hec, hec...

Aja, Kleo - glede hrbta in modrca - Fajn, da priznaš- so punce, ki rečejo, kako velike zize imajo - ker imajo modrc A85

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.5.2009 12:58:28   
slovenka
uh, zdaj pa sem imela srečo - sem si skopirala post, pa me je glih ven vrglo...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.5.2009 13:26:02   
Anonimen
HAHA,velike pa 85Auser posted image .
Sama sem prej ves cas imela 75C,zdaj pa 80,85B ali C,odvisno od modela.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
16.5.2009 13:41:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja, tako si razlagajo...

Jaz sem bila prej nekje 80B, potem sem skočila na D, zdaj pa na C, tako da sem morala malo nakupovati user posted image

Sem se pa spomnila, ko zgoraj Tina piše, da jo imajo za shirano - je meni par dni nazaj tudi en sodelavec rekel, kako sem shujšala - pa sem rekla, da sem rodila, če je mogoče to pozabil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.5.2009 13:54:29   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Aja, no, Kleo - če si na 80 ali 85 - potem pa že nimaš toliko špeha, kot pišeš. Vsaj jaz po sebi sodim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.5.2009 15:33:18   
Cofijana
Zivjo da vam na hitro napisem dons ima nas Jan rojstni dan tako da smo stari 1 leto. Imeli bomo malo zabavicozato moram it naprej delat ker se mudi.No lepo se imejte pa se jutri slismo caw baw

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.5.2009 20:03:11   
babysolza
Vse najboljše Jan! user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili tudi danes na zabavi za 1 leto - je praznoval moj bodoči zet. user posted image user posted image  Ful je bilo takoh malih, smo se res luštno imeli. Pa še vreme je zdržalo HB.

Zdejle pa tamalo dat spat pa se še mal pocrkljat pa bo že nedelja. Joj, kako hitro bežijo ti dnevi. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 568
16.5.2009 20:15:59   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mi smo bili tudi danes na zabavi za 1 leto - je praznoval moj bodoči zet. user posted image user posted image  Ful je bilo takoh malih, smo se res luštno imeli. Pa še vreme je zdržalo HB.

Zdejle pa tamalo dat spat pa se še mal pocrkljat pa bo že nedelja. Joj, kako hitro bežijo ti dnevi. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je fajni ta tvoj zet. Mene so namreč kot malo parili bolj s čudnimi tipi, vsaj danes so takšni izpadli user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi imela lep dan, vse je lepo laufalo. Zadnje čase je malo dajal ati spat, pa ni nikoli šla spat pred 21h, danes pa je ob 19h že sladko spala. Sva bile veliko zunaj, se je nalaufala po stopnicah, pa po pesku... user posted image Tako da zdaj zdaj bo že pečena torta za tastov rojstni dan jutri. Samo pecivo, namažem jo jutri. Kalorično nutello delam... je pa mljask user posted image Ati je pa še v trgovino laufal.

Skratka, lep večer vam želim. Če se ne morete odločiti, za koga glasovati na Eurosongu, glasujte za Norvežana. Meni na ljubo, če ne drugače user posted image user posted image user posted image

Uh, pečica zvoni, moram laufat... Sem tako kot Cofijana, ki se ji zmeraj mudi, ko je na RR user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 16.5.2009 20:17:31 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 569
16.5.2009 21:09:23   
Anonimen
Vse najboljse Januser posted image user posted image user posted image user posted image .

BS,cas res tako hitro leti.men je kar slabo...kmal bom 40user posted image
Slovenka,ne bit prevec pridna.Moja se ne spi,sem jo dala v postelco,pa se krega...jah,bomo vidli.
Kaksna torta bo za Sofijo,bos sama naredila...jaz sem razmisljala kar o nuttelini.Utak ima Tali najrajs cokoladno,Meri tut po mojeuser posted image ......

...sibam zdaj Evrosong a ne?Slovenka,jaz bom za Norvezana,ce bos ti za Nemceuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
16.5.2009 21:12:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je fajni ta tvoj zet. Mene so namreč kot malo parili bolj s čudnimi tipi, vsaj danes so takšni izpadli user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi imela lep dan, vse je lepo laufalo. Zadnje čase je malo dajal ati spat, pa ni nikoli šla spat pred 21h, danes pa je ob 19h že sladko spala. Sva bile veliko zunaj, se je nalaufala po stopnicah, pa po pesku... user posted image Tako da zdaj zdaj bo že pečena torta za tastov rojstni dan jutri. Samo pecivo, namažem jo jutri. Kalorično nutello delam... je pa mljask user posted image Ati je pa še v trgovino laufal.

Skratka, lep večer vam želim. Če se ne morete odločiti, za koga glasovati na Eurosongu, glasujte za Norvežana. Meni na ljubo, če ne drugače user posted image user posted image user posted image

Uh, pečica zvoni, moram laufat... Sem tako kot Cofijana, ki se ji zmeraj mudi, ko je na RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
16.5.2009 21:23:26   
slovenka
Alex sings, Oscar swings, a ne? user posted image user posted image user posted image Čakaj, potem se to izniči - jaz bi rada, da Norvežan zmaga...

Ja, bom ji sama naredila torto za RD. Še moram malo naštudirati okraševanje user posted image

No, Kleo, da te potolažim - naša beba tudi več ne spi. Se je pred par minutami zbudila in to zares. To se pa že dolgo ni zgodilo. Če je šla ob 19h spat, je že šlo skozi noč. Ojej. Zdaj bo pa še ona navijala za Norvežana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
16.5.2009 21:42:51   
Anonimen
Moja pa spiuser posted image .
Islandijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaaaaaav,meni do zdaj mega.Super glas,pesem,pevka,ozadje...vse popolno.
Zdajle pa grk mrdauser posted image

Upam da Sofija ne bo predolgo.Saj moja je pa ob pol sedmih zaspala v avtu,pozem doma pol urce,itak je potem vse zmesano.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
16.5.2009 22:07:00   
aleksandra silvija
Tina, super, da ti je tako fino zalaufalo v službi!

Moj dragi je na jadranju, vrne se sredi prihodnjega tedna.

Lovro je pogruntal, kako se splaziti iz sedeža za hranjenje. a ravno zato smo mu kupili novega ,Brevi, da bo pripet čez rame. 10 dni je bilo o.k., sedaj se pa nekako zvije/malo pomanjša, potegne eno ramico ven, še eno in spleza na mizo.
Tako je odplavala po vodi še ena rešitev, kam ga dati, da je vsaj malo miru.user posted image

Še vedno se odločam, kam jutri odpeljati otroke na izlet.

EUROSONG---tu in tam malo poškilim na ekran, sploh me več ne pritegne. Včasih mi je bilo to nekaj nujnega za gledat.
Slovenka, si mi olajšala glasovanje. Za Norvežana torejuser posted image .
V Postojno na FESTIVAL DRUŽIN nam je predaleč, razmišljam o Arboretumu, živalskem vrtu, mah , kar nimam idej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.5.2009 22:08:17   
aleksandra silvija
Kleo, jaz sem mojmu letos maja za RD tudi dala kar kupljeno torto. Samo odmrznila sem jo prej user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?