slovenka
|
Dobro jutro... Ne, ne, nisem se glih vstala. Sinoči sem šla spat ob 22h, moj je bil na nogometu, fajn sem Sofijo dala spat, gledala želite milord in šla spat. Je bilo tako fajn v miru vse, pa potem ob 4h sem Sofiji dala flaško in sem bila že čist naspana. Sigurno vsaj en mesec že nisem šla spat pred polnočjo. Moram večkrat to prakticirat. Ker potem smo spali še do 8h in je bilo res super. Imam zdaj že vse pospravljeno, Sofija je bila malo zunaj s sosedovo pupo na deki, pa sem dala piščanca in mlad krompir v pečico, pa vse posesala itd. Potem pa Sofijo dala spat in imam zdaj spet tak lep mir. Je fajn, ker sem zdaj do oktobra glavne obveznosti porihtala. Sicer bom čez poletje pisala mojo knjigo, a nimam kakega roka... Sem tako čakala ta 15. maj zadnje tedne, zdaj pa uživam. Didli, saj meni je pa fajn, če se cartajo. Naša se še premalo, malo pride, pa že mora nekam. Edino ko mora iti spat, pa potem prileze gor na kavč, pa se dolgo pusti božat in poležava, potem pa jo takoj odnesem v kinderpet. Tina, sem zelo vesela za tebe, da si lepo zaključila ta teden. Vidim, da ti je fajn v šoli, kako lepo, pa da je smeha... Pri nas sicer ni smeha, če bi kako ime narobe povedala, imamo bolj sistem "kolega/kolegica" - ampak do konca leta vem recimo 10 imen v predavalnici, potem je pa leta konec in pride jeseni 300 novih in sem spet down... No, glede varuške v hiši - ker je moja sestrična, nimam težav - itak jo dobro poznam in vem, da ima sama veliko manj pospravljeno kot mi Aja, za kak mini modrček se gre pri kopalkah? Mi imamo namreč samo tisto plenico plavalno. Imamo pa en spodnji del mini, sem dobila od sodelavke, samo tisto ne gre gor preko plenice... Evo ga, en dolg post, da ne bo rekla Didli, kako celo stran zaseden s svojimi mini komentarji... Didli, hec, hec... Aja, Kleo - glede hrbta in modrca - Fajn, da priznaš- so punce, ki rečejo, kako velike zize imajo - ker imajo modrc A85