RMRM -> RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del (15.5.2009 8:02:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro. Alea--naj bolečine hitro minejo! BS--super za službo! VRTEC/VARUŠKA---Hja, če bi jaz imela kakšno res dobro, zanesljivo varuško, bi Lovra dala v varstvo njej. Vsaj do drugega leta (september 2010). Sploh tako, kot ima urejeno Slovenka, ko bo mala lahko ostala zjutraj doma[sm=smiley1.gif] . Kar tako eni varuški, pa čeprav je v vasi in pazi na otroke ga ne dam niti pod razno. se mi zdi vrtec bolj varna varianta. V vrtcu vsaj približno vem, kaj otroci počnejo, tako pa....[sm=smiley13.gif] Aja, pa hvala za spodbude, lepe želje, za nazaj(torek)[sm=smiley36.gif] . Kleo--KM/AM? Pri 11-ih mesecih ne dajem adaptiranega sploh. Res ga pravzaprav nikoli nisem dajala. Še vedno dojim, pšeničnega zdroba in podobnih zadev na mleku pa mu nikoli nisem pripravljala. Če pa je npr. pire, špinačo in podobne zadeve, je to vse pripravljeno z navadnim KM. Punce, dajte mi nekaj povedat. Kako si npr. umijete lase? Kam date otročke v tem času? kako pomivate po tleh? Kako likate? Kako kuhate? Sama si operem glavo tako, da dam malega kar v kad, not malo vode, igrače in je najbolj zadovoljen in vsaj vidim ga. V stajici kriči kot za stavo, kam drugam ga pa ne morem dat. Tudi ko pomivam kopalnico, dam malega kar v kad, da se igra. Pomivam takrat, ko se mali pokaka in je itak potrebno rito umit.[sm=smiley36.gif] Kuhanje je še vedno težava. V stajici res kriči, če ga pustim mi povsod pleza, se obeša na noge, .....včasih je pomagalo, da sem mu spraznila 1 kuhinjsko omarico in je bil tam[sm=smiley36.gif] . No, če otroku ponudiš prst, zahteva roko...[sm=smiley36.gif] Likanje, katastrofa,.... Zvečer imamo običajno dovolj drugega dela in me vse te stvari ne morejo čakat. Lepo bodite. Če vama finančno znese bi si jaz na tvojem mestu sigurno omislila pomoč, 1x tedensko čiščenje in likanje. Ker tud ti si boš morala nafilat baterije, da boš lahko normalno funkcionirala. Je bolš da takrat počiješ al pa greš s tvojimi sončki na sprehod, kot pa da ribaš kopalnico........ Moje mnenje. Tud sama sem že ful razmišljala, da bi dala npr. okna spucat, ker se mi zdi bol pomembno da sem tisti čas z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], vzame mi pa ziher en dan. Ostalo pa nardim takrat ko spi.
|
|
|
|