Srečanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Gea1 -> Srečanje (16.5.2005 12:13:10)

Ker se med vikendom nisem mogla nič javiti, naj povem da sem domov prispela srečno. Vsa razigrana in navdušena od našega srečanja. Bilo je z eno besedo super, punce ste prave čveke in vsem najlepša hvala za darilca, slaščice in seveda dobro družbo. Srečanje pa vsekakor moramo ponoviti in naj še povem, da je moj še isti večer pojedel vse slaščice, ki sem jih prinesla domov. :sloncek:

Superca ste vse skupaj in prav vesela sem, da sem vas spoznala. :bravo::bravo::bravo:

Gea1 -> Srečanje (16.5.2005 12:14:08)

ja pa slikce so fenomenalne! In še posebej hvala Astri za dobro organizacijo. :kava:

cmokec -> Srečanje (16.5.2005 12:14:12)

Tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala. :)-:bravo::)-:bravo:

Gea1 -> Srečanje (16.5.2005 12:19:16)

Frizerka a mi pošlješ na privat geslo. :( Ne morem odpret.

Nannn -> Srečanje (16.5.2005 13:52:50)

O Gea cau...

Ja full smo se imele fajn in lepo da se tudi tebe spoznala....upam da kmalu spet ponovimo :)

LP Nannn :muca:

PiaM -> Srečanje (16.5.2005 15:30:15)

Čao, Gea1!
Ja, luštno je blo.:bravo:
Definitivno še moramo ponovit!:sloncek:

:rozica:

anadejka -> Srečanje (17.5.2005 7:22:14)

Čau Gea,ja res je blo full luštn:bravo: in tut jest sm vesela da sem te spoznala,kot tut vse ostale punce in smo skupej poklepetal in se nasmejal(men se zdi da me še dons bolijo obrazne mišice:)-)Ja definitivno mormo pa to ponovit,samo tokrat v Lj. in to v istem oz.še večjem številu:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lepe pozdravčke.......andrejka76:rozica:

Gea1 -> Srečanje (17.5.2005 9:38:04)

Ja pol bi lahko pa kar junija pred dopusti ponovil in to v Ljubljani, kaj pravite? :bravo::bravo::bravo:
Jaz bi zdaj, ko sem vas spoznala, kar srečanja imela. :sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]