|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NENAJANI,Urška// in ostale majčice
16.5.2005 11:28:58   
Anonimen
Kje hodite?:zmeden2:Ali se je kateri mudilo?:zmeden2:
Mene je danes začelo nekaj zbadat spodaj levo, pa čakamo, da vidimo kaj se bo pokazalo!:)

Drugače počutje je 1a+:bravo:9nebesa:)-:sloncek:, kilogramčki upam, da ne rastejo več:pujs:, ctg imam zdaj na vsak teden:muca:

Cotke sem umila, nekatere sem tudi že polikala:bravo:,posteljico sva z dragim vceraj oblekla in že pridno čaka na malčka!9nebesa
Zdaj še samo sestavimo vozička, ko pride ati domov in to je to!8)
Selili se bomo, ceprav še ni vse gotovo,upamo da bomo tudi to uredili!:):miska:

Lp, nina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
16.5.2005 11:34:47   
Meceno
Sem ravno nate mislila , kje si kaj , ker te tukaj na RR nič ne čitam , sicer sem sama tudi bolj malo gor pa itak bolj samo julijsko temo čitam :ups:

Mislila sem , da si mogoče že rodila :ups:, boš pa kmalu a ne ?

Lp Meceno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2005 12:01:18   
dejčka2
Jaz grem v četrtek v bolnico, v petek dopoldan pa bom že cartala mojo:duda:
Jutri še imam en pregled in upam da bo mi naredil UZ, da še enkrat vidimo, če bo res :roza:, ker še ni 100%, popoldan pa še operem stvari, pripravim torbe za naju, posteljco bomo v sredo sestavili in upam da nisem pozabila česa nabavit.

še samo 4 dni :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2005 12:35:19   
Margareta
Zivjo majske hruskice,

Jaz imam pa danes 16.05.2005 PDP:zmeden:, pa nic ne kaze, da bi se mu kaj mudilo. Res pa je, da imam ze kaksen teden ene dva popadka na dan, me kar zvije, potem se pa umiri.:zajcek:, pa otrocek se je tudi malo umiril.

Tako, da imam danes se en ctg, potem bomo pa videli. Pa sigurno vsak dan vsaj 3 km prehodim, pa po stopnicah, pa pospravljam. Ravno vceraj sem posteljico oblekla, danes bom pa se zofo oprala.

Kg mi pa zaenkrat kar stojijo, se pravi + 13 ali 14 kg, kar se mi ne zdi ne vem koliko, glede na to kaksen pozeruh sem ratala.:sloncek:

Ravno lansko leto takle cas, sem shujsala ene 5 kg, tako da sem spremenila svoje prehranjevalne navade, ampak sele po kaksnih 3 mesecih je slo dol, ampak mi je teza potem lepo stala na 56 kg.:bravo:

Pa rada bi ga ze videla, tako kot vse

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2005 12:38:29   
Margareta

Dejcka, a si ti čez rok ali imaš planiran cr?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2005 12:48:58   
mammy26
dejčka2 kolk ti zavidam. Mislim da imava na isti termin 01.06. PDP.

S tem da imam jaz 23.5. še pregled, ko se bomo dogovorili za naprej. Meni bodo CR delali šele 02.06. Javi kako in kaj.

Želim ti vse naj z čim manj bolečin po CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2005 13:04:29   
A-N-J-A
Mi smo tud še kar doma.:ups:Rok mam v soboto.Dogaja se še nič,vsaj zdi se mi tko.:zmeden:
Preglede mam na en teden,se pravi naslednjega v četrtek.Na zadnjem ctg-ju se je že vidla aktivnost maternice,čeprav jaz nič ne čutim.;)
Za bebico:duda:mava vse pripravljeno:sloncek::sloncek:
Komi čakam da bo porod mimo in da vidim našega škratka:love:.Oči je že čist živčen:)-,jaz nisem,samo ko bo treba it me bo zihr mal panika zagrabila:ups:,al pa tud ne.

Lp vsem nosečkam:nosecka: Anja in:duda::roza:

Ps:še 5 dni do pdp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2005 13:14:41   
dejčka2
Planiran imam CR ja, bolečin pa se prav nič ne bojim, saj me tako kot me je pri drugem porodu bolelo, ne more več bolet.
A, se je vam otroček kaj umiril, ker se moje dete neprestano obrača in brca in kolca, tako da res že komaj čakam na:duda:. Moji punci pa vsaki dve uri zlagata cotke in kombinirata, kaj bo imela Analina oblečeno ko gre domov iz bolnice.Prav sladko smešni sta.
Ja mammy upam da tudi tebe hitro rešijo, da boš čimprej cartala:duda:.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2005 14:52:04   
zi&mm
Ojla,
jaz pa imam do PDP le še 2dni; v soboto pa se grem pokazat v porodnišnico in bodo tam povedali kako in kaj naprej; upam, da bom že čez vikend imela :duda: ob sebi. Danes sem imela pregled in prav nič ni kazalo, da bi se :duda: mudilo na svet.
Pripravljeno imam vse; zase in za otročka; posteljca je tudi že postavljena, cunjice oprane, zlikane, pospravljene tako da sedaj prav nestrpno čakamo,da prijoka na svet :sloncek:
Drugače se tudi jaz kr gibljem, pospravljam, hodim naokoli ampak nič ne pospešuje.
Bomo vidli; vam pa vsekakor javim, če bo kaj novega.
Uživajte še zadnje dni :nosecka:
Lp z :morje:
Mili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2005 17:14:21   
Amoss
Mi imamo do roka še točno 14 dni, sem ravno danes bila na ctg-u, pa nič ne kaže na to da bi kaj kmalu bilo kaj.
Naš :duda: nas na vsakem ctg-ju zabava, tak da sem vedno več kot eno uro gor.Upam da bo se kaj prej spomnil ven prit, ker meni več ni.Eh pa saj to mi že tak 3 tedne ni več.
Čakam in upam da bo pa ta teden mogoče kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2005 18:04:21   
NENAJANI
Mi imamo do roka še 11 dni ;)!!!
Sicer me je moj :love: včeraj zvečer že hotel peljati v porodnišnico, ker sem imela popadke na 10 min, vendar je potem ko sem se ulegla vse skupaj minilo!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Vsak teden imamo CTG in mora :love: hoditi z menoj, ker me je strah, da bom zaspala :ups::zmeden:.
V glavnem pa se počutim super, če imam le dober dan :zmeden:!! Kilogrami kar rastejo in rastejo in rastejo. V zadnjem mesecu še najbolj, prej se sploh nisem redila dosti (po mnenju G. :zmeden2: )!!!
Mislim pa, da je Barbara L zadnjič odpeketala v porodnišnico, vem pa ne tako da me ne prijet za jezik!!!!! Vem le, da je imela popadke in da ji je mogoče voda počasi začela odtekati!!!! Je o tem pisala na forumu!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, za vse nas majčice in tudi vse ostale nosečke!!! Naj nam čimprej mine in da dobimo najlepše in najbolj zdrave :duda: v svoje težko pričakujoče roke!!!!!!!
L.P. Nena, Jani in :modri: 38t 3d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2005 22:05:28   
merida
Hello majčice,
tudi pri nas že odštevamo -pdp je 22.5.
CTG imam spet v petek in prejšnji petek ko sem ga imela in sva z možem opazovala, kako se je risal graf, ko sem bila priklopljena sem mu jaz vsa pametna razlagala, kako se gor rišejo popadki-sicer po mojem mnenju lažni ker so bili časovno neenakomerni:češ aha, zdaj mi je zategnilo trebuh za nekaj sekund in zdaj bo na grafu iz več ali manj ravne črte zaštrlel(kot kapnik) popadek....no pa pride vmes pogledat ginekologinja in reče: ja, ctg je v redu, popadkov tudi še ni nič-pa se spuntam in rečem ja kaj pa so ti narisani "štrclji"drugega lahko kot popadki, pa se mi je le milo nasmehnila in rekla da se popadki narišejo gor kot nekakšnji trebuhi oz. polkrogi...sem bla čist razočarana, k sem že mislila da vsaj pribl. vem kako izgleda če maš popadke-vsaj une blage na začetku..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?