slovenka -> RE: veliko vprašanj o 4mesečnici (10.5.2009 13:31:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc123 Imamo 4 mesece staro punčko in imam kar nekaj vprašanj o vaših izkušnjah: 1. ali je dovolj samo en bodi dolg rokav če je zunaj okoli 22 stopinj? Ali je kapica v vozičku obvezna? Se mi zdi da ji je v vozičku v glavo vroče in bi bila mogoče rajši brez kapice, ko jo pa vzamem ven bi ji pa nataknila kapico? Naša je strara 10m, pa ima en bodi dovolj, sploh na soncu, pa tudi kratke rokave kar, oblekco... 2. sredi junija gremo v toplice. V bazenu bo v Fredovem obroču pa me zanima ali kako jo naj zaščitim pred soncem ko bo v vodi, drugače bomo v senci. 3. ali jo moram v tem vremenu kot je sedaj že mazati z zaščitno kremo? Mi našo mažemo, faktor 50. Tudi klobukec proti soncu imamo. Drugače pa v bazenu kaj več kot kremo verjetno ne moreš naredit. Saj ste malo, potem pa ven... 4. Vedno imam težave s tem kako jo obleči za ven da ji bo ravno prav toplo. V vozičku ji je hitro vroče pa še pokrijem jo lahko, ko pa jo vzamem ven in piha veter je pa tisto kar ima v oblečeno v vozičku premalo. Kako vi rešujete ta problem? Po moje ni tako problem, da bi bila premalo oblečena, saj je ne bo zeblo. Bolj je problem, če jo preveč oblečeš, pa zašvica, potem jo pa veter dobi. 5. Kako je z izraščanjem zob? Že več kot en mesec se takoooo slini, zdaj je pa še 5 dni imela drisko. Ko sem klicala pediatra me je najprej vprašal če ji rastejo zobki pa sem rekla da ne vem in do sedaj jih še ni. Drugače je normalno živahna in tudi normalno je. Kako se vidi v ustih ko začnejo rasti zobje? To je kar mala uganka, težko za sigurno veš, kdaj bodo ven pogledali. Naša je dobila prva zobka malo pred 6m, pri 9m pa jih je naenkrat dobila 6. Pa smo v vmesnem času ves čas mislili, da bodo glih glih naslednji zunaj... Najlepša hvala za odgovore. Ti se kar malo na svoje občutke zanašaj, pa bo super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|