neocelica ali cellavie (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

salcka -> neocelica ali cellavie (10.5.2009 9:52:17)

tiste, ki ste dale shraniti izvorne celice.
katerega ponudnika ste izbrale?

FLASK_A -> RE: neocelica ali cellavie (10.5.2009 14:54:02)

IZVIRNO SPOROČILO: salcka

tiste, ki ste dale shraniti izvorne celice.
katerega ponudnika ste izbrale?

javno banko.

5ra83 -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 8:16:32)

Jaz imam eno vprašanje glede javne banke. Vem, da ne spada ravno pod to temo, pa vseeno je toliko podobno, da ne bom odpirala nove teme.
Od javne banke sem dobila vprašalnik za izpolnit in sem ga izpolnila. na koncu pa me bega to, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati? Sem pa 29. teden in bi počasi rada poslala.

biba14 -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 9:31:56)

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati?

Meni se je [sm=love.gif].

FLASK_A -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 10:15:07)

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Jaz imam eno vprašanje glede javne banke. Vem, da ne spada ravno pod to temo, pa vseeno je toliko podobno, da ne bom odpirala nove teme.
Od javne banke sem dobila vprašalnik za izpolnit in sem ga izpolnila. na koncu pa me bega to, ker piše, da se mora podpisati priča. Kaj to pomeni? Kdo se mora podpisati? Sem pa 29. teden in bi počasi rada poslala.

Kdorkoli. Dva podpisa pač potrebujejo- tvojega in še od nekogega drugega.

anika87 -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 12:36:38)

Ojla!
Jaz sem pa že kak mesec nazaj pisala in so mi poslali obrazce in brošuro, ampak nikjer več ne najdem, zgleda da sem pomotoma izpraznila ves inbox.
Do kdaj je to treba oddat?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem v 32. tednu, a sem že pozna?

bamoocham -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 16:04:17)

Anika, če rabiš, ti lahko pošljem brošuro in vprašalnik) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Daj mail...
Nsi pozna. Do 34 tedna imaš čas, da pošlješ.

anika87 -> RE: neocelica ali cellavie (11.5.2009 16:40:11)

bamoocham ful ti hvala, ampak sem že dobila. Sem potem takoj, ko sem tukaj pustila vprašanje, kar pisala na transfuzijo po mejlu in sem v roku ene ure že imela vse na mejlu, sem že sprintala in že izpolnila :)

Stran: [1]