HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 severina je recimo zelo lepa, a ni? sam težk bi se pa za slovenko predstavljala, kakorkoli že...in na spložno so punce malo južno lepe, mogoč so celo res lepše od nas slovenk Sori, tu se pa moram vključiti v debato. Meni pa res ni lepa. Meni je taka spaka račjega kljuna, napetih ličnic in oči - umetna.com na kubik. Sori, meni to ni lepota. Meni je lepo nekaj, kar je naravno. Ker danes tega skoraj ni več, če ne drugega, pomaga pajsanje pod umetnim soncem, hkrati pa belimo zobe na take i onake načine... Letošnja miis mi je čedna, pač kot vse druge, na videz pa mi je bila bolj posebna 1. spremljevalka, 2. spremljevalka pa mimo do pameti... Pač moje mnjenje. Saj smo itak vsi malarji, ne? Ta tekmovanja so izgubila smisel, resnično Ker ko pogledam kakšne 17-, 18-l19 in podobno-letnice, punce so kot popek, ki je na tem, da se ponudi čebelam, kot češnjev cvet, tik preden odpadejo čašni listi in gre v razplod, skratka, ene 'običajne', lepe punce, ne pa prepleskane tako in drugače, prokrojene po trenutnih obešalniških lepotnih idealih V tem smislu mi je kaka hmeljarskam mali vinska kraljica veliko bolj na mestu, ker se res upošteva še kakšno drugo znanje in vedenje, kot to, da je treba biti dobrodelen in glavno mesti ZDA.
|