kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Moyca_ -> kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (9.5.2009 21:54:33)

nimam pojma?




TIA22 -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (9.5.2009 22:08:21)

Jaz uporabljam orehovo olje in ga dajem na že posušene lase, samo na konice seveda! Lahko pa narediš "oljno kuro" in si kakšno uro pred pranjem las, daj po celotnih laseh vtri olje, nato pa pusti da se lasje malo naoljijo. Potem pa si glavo operi...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




caillou -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (10.5.2009 6:59:44)

Pri meni je eno ta isti drek. Z mokrimi ali suhimi lasmi, sem po oljenju taka, kt da bi mi sneg s strehe na glavo padu. Skratka, dvakrat sem poskusila dati olje na lase, najprej na mokre, potem pa še na suhe lase. Vse skupaj je bilo za "nebodi ga treba" nikoli več.




Anonimen -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (10.5.2009 13:28:11)

jst dam na mokre, pač stvar navade.




TomTaylor -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (10.5.2009 20:19:30)

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Jaz uporabljam orehovo olje in ga dajem na že posušene lase, samo na konice seveda!


Jz isto.




TomTaylor -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (10.5.2009 20:22:58)

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Pri meni je eno ta isti drek. Z mokrimi ali suhimi lasmi, sem po oljenju taka, kt da bi mi sneg s strehe na glavo padu. Skratka, dvakrat sem poskusila dati olje na lase, najprej na mokre, potem pa še na suhe lase. Vse skupaj je bilo za "nebodi ga treba" nikoli več.



mogoče pa z nanosom pretiravaš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jz ga dam na dlan nič več kot 2 do max 3 kapljice (srednje dolgi lasje - to pomeni manj kot do ramen), potem med dlanmi razmažem in si roke obrišem v lase [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Anonimen -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (10.5.2009 20:41:42)

ta olja ali pa silikon (sama imam od klasa) se da vedno samo na konice las. drugače je pa fajn, da za po pranju las namesto balzama, kakšno dobro masko, ki nadomešča balzam. vse to kar prodajajo v štacunah je en drek za lase, če imate npr. barvane, trajne in ostale stvari. sama imam eno profesionalno masko od loreala (priskrbel frizer) in postane las zelo kvaliteten. vendar to ni zadevšna od lorela, ki jo kupiš v štacuni, ker je ogromna razlika. razlika je taka od te v štacuni, kot bi kupil coto za pet € in bi jo po pranju lahko vrgel stran. namreč sama si lase barvam in imam stalnega frizerja, ki rihta tudi te na televizijah in prireditvah. zato, če imate možnost priti do teh profesionalnih mask, priporočam. dozo imam pa sigurno za eno leto.




PIRANJA -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (11.5.2009 10:22:01)

Melodie a to govoriš morda o Kerastase?




Anonimen -> RE: kdaj se da olje na lase (na suhe ali mokre) (11.5.2009 14:41:53)

ni ta varianta. bi mogla pogledati katero imam.




Stran: [1]