Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Digitalni okvir za slike? 9.5.2009 19:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nutela Mišljen je namreč kot darilo. Pa si prepricana, da je obdarovancu vsec? Ker meni je grozen.
|
|
|
|
RE: Digitalni okvir za slike? 10.5.2009 14:34:52
|
|
|
|
mateyka
|
fino je da veš okus obdarovanca - meni je the best, samo jaz sem "gadget freak" comshop jih ima in www.enaa.com tudi
|
|
|
|
RE: Digitalni okvir za slike? 10.5.2009 14:52:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: nutela Mišljen je namreč kot darilo. Pa si prepricana, da je obdarovancu vsec? Ker meni je grozen. Tudi meni ti digitalni okviri niso čisto nič všeč. Če pa je obdarovanec tip za te reči, potem je to super darilo. Jaz imam raje klasične okvirje
|
|
|
|
RE: Digitalni okvir za slike? 10.5.2009 17:37:34
|
|
|
|
mateyka
|
mene pa v bistvu moti da moram skoz menjat slike v klasičnem okvirju - mam tok luštnih od tamale, da bi mela vse pa ni placa no, digitalni pa lahko rotira toliko slik kolikor mu določiš na čas, ki mu ga določiš - npr. na pol ure 20 slik. potem pa mam en okvir in 20 slik not - simple pa še video lahko na določenih predvajaš (majo eni tudi video in zvok zraven - ta dražji okvirji).
|
|
|
|
RE: Digitalni okvir za slike? 10.5.2009 18:27:01
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nutela Pozdravljene, zanima me ali ga katera ima, kje ga je kupila, na kaj moram bit pozorna pri nakupu in ali je "uporabna zadevca"? Pazi, da je brezžičen, ker drugače ga ne moreš dati na poljubno mesto oz. ni ravno fajn, da tisti kabel vlečeš npr. na mizo...
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......