puncica -> Prebrala knjigo in bila šokirana... (16.5.2005 14:52:39)
|
Sej uni tam v knjigi tud ni blo treba črnine nosti, je pa bla vedno tako oblečena da se nič ni vidl, obraz pa je lahko kazala. Drugače pa vem da je to stvar posameznika Yasmin, pa da tud pri nas v sloveniji se najde kup nasilnežev ki pretepajo svoje žene in otroke. V knjigi se je vidl kako se to nasilje prenaša iz roda v rod, sin je tudi takšen postal, tepel ženo, da je noseča zarad tega splavila in ta ženska je tudi slišala da drugje tudi tepejo ženske. Pa starejša sestra, ki je bila pri porodu zraven je rekla "Mama tudi jaz bom tako naredila če bom rodila hčerke." Ne razumem tega, kako je lahko v ženski to tako vkopano, da lahko kaj takega naredi, ubije lastnega otroka pa ne enega, sedem :(( Pa živi normalno naprej, kot da je to nekaj čist normalnega. Sem pa prebrala tud knjigo (ne vem zdele naslova), po kateri je bil posnet film, o tem kako je ženska bila poročena z moškim, bilo vse ok, dobre odnose nikoli je ni udaril. Živela sta v ZDA, ko pa je hčera dopolnila mislim da 8 let al neki, pa jo je odpeljal v Iran al nekam tja na Bližnji vzhod in je mogla tam ostat, ker otroc pripadajo moškemu. Zdej pa morm it se mi tamala dere.
|
|
|
|