|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za tamalo??
9.5.2009 8:50:45   
kaya2007
naša tamala ima v nedeljo 2. rojstni dan, jaz pa še vedno nimam darila zanjo user posted image  kupila sem ji igro elefun, ampak to se mi zdi bolj tako, za zraven. full smo iskali platično hišo, ki bi jo rada imela, pa so vse prevelike za našo dnevno sobo (vrta na žalost nimamo)..šotora noče še enega user posted image . hotela je še skiro, pa se je premislila..v mislih sem imela tudi novo kolo, pa je ta ki ga imamo še čisto ok, ker se poganjati itak noče sama in si ne predstvaljam kako bi šlo s kolesom brez palice.

imate kakšno idejo s čem razveseliti dvoletnico? pa da ni še 1001. igrača, ki bo ležala po stanovanju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo za tamalo??
9.5.2009 8:51:58   
Anonimen
imate kakšno idejo s čem razveseliti dvoletnico? pa da ni še 1001. igrača, ki bo ležala po stanovanju?

Stanovanje boste ze itak okrasili za zabavo, ne?

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 9:25:27   
r1ta
Mi smo Ani okrasili stanovanje s cca 60 baloni. Prilepili na strop, enega po enega. Darila pa odvisno kaj rada počne, ustvarja... Pri nas je trenutno (Ana je stara 2 leti in 4 mesece) zanimivo risanje, barvanje, lepljenje, rezanje, sestavljanke, knjige, lego duplo... Za rojstni dan sma ji kupila tefalovo kuhinjo in se tudi občasno igra, ne pa toliko kot sma mislila. Od babic in dedkov je dobila kolo, ki ga bo šele zdaj začela uporabljati... Pač odvisno kaj deklica rada počne...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 9:53:44   
kaya2007
zabava bo verjetno zunaj, tako da ne vem kako okrašeno niti ne bo..kuhinjo že ima od božička, lego kock itak full...rada pa počne vsega po malem, pa nič tako zelo, da bi lahko izpostavila. ni skoncentrirana na eno zadevo. ji je pa zelo všeč, če smo aktivni, skačemo naokoli, gremo na morje, na šmarno...rada pa ima tudi knjigice, glasbo, moj računalnik user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 12:10:24   
ZmajTolovaj
Naša je srečna samo v peskovniku. Tako da mivka sredi dnevne najbrž odpade, ne? user posted image Tud pri nas ni nobena igrača najljubša, vsakega po malem, pa še to čedalje manj. Ovnik, ovnik, ovniiiiiiiik do amena. Tako da smo itak non stop zunaj.
Bo pa julija dopolnila 2 leti, bomo videli, kaj bo do takrat.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 12:13:32   
Splišni
Kaj pa kakšen poganjalec? Tisti ki je kot kolo brez pedal, imajo tzdi 10-colske menda, ki so manjši. Tisto je fajn, sploh če se dara naokoli preganja. Pa po moje je tudi za v stanovanju čisto O.K. Moj otrok je imel enega poganjalca - konjićka ves čas v stanovanju. Tusto je bila super naložba. Pa imamo 2-sobno, majhno stanovanje.

Tale je hud, samo je 12-colski:

http://www.mimovrste.com/artikel/1390317024/poganjalec-hudora-lesen-12

Tale je 10-colski:

http://www.supercena.com/I-POGANJALEC_SPEEDY_10___KETTLER

< Sporočilo je popravil Splišni -- 9.5.2009 12:15:55 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2009 14:44:03   
Abbey
ah ne pretiravaj, za dvoletnico pa res ni treba celega bogastva zapravit, posebno če ima že 1001 igračo.

Daj ji tisto kar imaš pa eno veliko torto pa malo naj ti pomaga napihovati balone pa bo presrečna.

Se mi zdi brezveze pretiravati, jutri bo že pozabila kaj vse je dobila.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2009 16:16:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
naša tamala ima v nedeljo 2. rojstni dan, jaz pa še vedno nimam darila zanjo user posted image  kupila sem ji igro elefun, ampak to se mi zdi bolj tako, za zraven. full smo iskali platično hišo, ki bi jo rada imela, pa so vse prevelike za našo dnevno sobo (vrta na žalost nimamo)..šotora noče še enega user posted image . hotela je še skiro, pa se je premislila..v mislih sem imela tudi novo kolo, pa je ta ki ga imamo še čisto ok, ker se poganjati itak noče sama in si ne predstvaljam kako bi šlo s kolesom brez palice.

To je odlično darilo, ne samo nekaj za zraven. Lepo ji zavij, da se bo zabavala ob trganju ovojnega papirja in to je to user posted image user posted image

Madona, eni ga res ser.jete z lastnim materializmom. Dveletniki običajno še niso okuženi s tem.
Pa uživajte v praznovanju user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2009 16:18:09   
kaya2007
splišni, poganjalec je kul ideja, ampak se še s tistim dojenčkastim (ima leva in motor) ne vozi.
ma ne vem, grem po pohanjalec al pa po skiro, če ne zdaj, bo pa kasneje prav prišlo, ne?

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2009 16:20:45   
kaya2007
ej zmaj tolovaj, tebi pa v ponedeljek nakažem, takoj zjutraj...smo že od jutra laufali naokoli in mi je čisto ušlo iz glave, sori user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2009 19:46:31   
Splišni

splišni, poganjalec je kul ideja, ampak se še s tistim dojenčkastim (ima leva in motor) ne vozi.
ma ne vem, grem po pohanjalec al pa po skiro, če ne zdaj, bo pa kasneje prav prišlo, ne?

Ja samo ti poganjalci  kot kolo so zdaj malo drugačni, ker tukaj lepo sedi na sedežu in hodi zraven. ne vem no, ravno danes sem v mestu dva malčka srečala na teh lesenih, eden ne vem, če je sploh že bil dve leti star, drugi pa tudi tam nekje.

Kar se tiče materializma, pa da ni potrebno za RD za 2 leti kupovat ne vem kaj, po moje ne gre za to, da bi človek mislil, da zdaj pa mora, ampak je pač RD priloćnoist za kakšne večje nakupe, za stvari, ki jih pač ne kupiš kar vsak dan.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2009 19:57:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Kar se tiče materializma, pa da ni potrebno za RD za 2 leti kupovat ne vem kaj, po moje ne gre za to, da bi človek mislil, da zdaj pa mora, ampak je pač RD priloćnoist za kakšne večje nakupe, za stvari, ki jih pač ne kupiš kar vsak dan.

Se strinjam. Ampak človek za taka darila ve že nekaj tednov vnaprej in temeljito premisli, ne kupuješ po trenutnem navdihu:

Se mi zdi, da je najslabše nekaj na silo kupovat - zato, ker mora biti nekaj večjega.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2009 19:58:53   
špelin@
kaya2007, itak dela vsak po svoje, sem samo podala svoje mnenje.

Mislim, da je najpomembneje, da boste mali pripravili eno res luštno praznovanje in bo uživala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2009 20:52:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey

ah ne pretiravaj, za dvoletnico pa res ni treba celega bogastva zapravit, posebno če ima že 1001 igračo.

Daj ji tisto kar imaš pa eno veliko torto pa malo naj ti pomaga napihovati balone pa bo presrečna.

se strinjam, pa na Šmarno goro jo pelji, če rada hodi.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2009 21:32:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Se strinjam. Ampak človek za taka darila ve že nekaj tednov vnaprej in temeljito premisli, ne kupuješ po trenutnem navdihu:

Se mi zdi, da je najslabše nekaj na silo kupovat - zato, ker mora biti nekaj večjega.

Se popolnoma strinjam s Špelino. Jst točno vem kaj bomo naši kupl za dve leti (pa ma šele avgusta rojstni dan). Un ala motor k na pedal pritisne pa se sam pele (na baterije a na kva je). Ene parkrat ga je vozila in je bla čist navdušena, tazga nasmeha že dolg nisem vidla na njenmu obrazu, čist je bla pafuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2009 1:23:03   
kaya2007
ja super, naša je tudi navdušena nad avti, kjer samo na pedal pritisne, ampak se meni to ne zdi primerna igrača. vsaj za našo bejbo ne, ker je bolj švohcena in je fajn, da si malo krepi mišice, ne pa samo da sedi.

par mesecev vnaprej pa pač ne vem, ker razmišljam še o čem drugem user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2009 15:01:33   
mateyka
žoga za skakanje?
user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2009 17:07:02   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey

Se strinjam, saj je pupa stara komaj dve leti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.5.2009 9:20:05   
ALWAYS LARA
kaj pa kak dogodek? pel jo na bazen če rada plava pa na en sladoled ve, al pa v živalski rt. pa igrico ki si ji že kupla daš pa mogoče kako knjigico dokupi, če jih ima rada pa je za moje pojme dost.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2009 11:16:20   
kaya2007
je bil rojstni dan že včeraj user posted image  je dobila skiro.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA FANTKA
podica2

NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?

Lovro (21%)

Svit (14%)

Izak (11%)

Vid (20%)

Enej (30%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!