spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Evica22 -> spanje (9.5.2009 8:22:37)

Pozdrav!
Moj sinček je star 5 mesecev in je postal v posteljici zelo živahen. Močno brca, se obrača in potiska nogice skozi palice na postelji. Ko sem ga tako opazovala, me je postalo strah, da bi se poškodoval. Pri glavi imava zaščito, spodaj pa ne. Ali mislite, da se lahko poškoduje ali so moje skrbi odveč?

maruscha -> RE: spanje (9.5.2009 9:44:04)

ja, tudi naš je bil prav živahen med spanjem... jst sem mu tudi spodaj pri nogicah dala zaščito, dekico al nekaj, da se ni poškodoval ali z glavico butnil... po moje najboljše tako

slovenka -> RE: spanje (9.5.2009 9:49:11)

Evica, jaz imam pri vzglavju tisto visoko zaščito, ki je v kompletu posteljnine, sicer pa imam okrog in okrog posteljice zaščito iz Ikeje - približno 30 cm je visoka in zelo malo stane, ne vem točno koliko, a manj kot 10 eur, pa se mi zdi fajn, da je to okrog. Sicer naša itak včasih dobi nogo spodaj pod obrobo, ker rogovili po celem in odvezuje to zadevo itd., a med spanjem se še to ni zgodilo.

mojčika -> RE: spanje (9.5.2009 10:32:04)

Tudi jaz sem imela zaščito okrog in okrog, ke je sicer ves čas ropotalo, ker se je tako sukala, še zdaj, ko ima tri leta, zna z zakonske postelje pasti pri nogah dol, ob strani je seveda ograja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hope2 -> RE: spanje (9.5.2009 16:10:48)

Pri nas ne gre brez zaššččite okrog in okrog, poleg tega moram bit zaššččita ččim viššja, ker tudi noge dviguje ali pa kravice pase in pol z rokami dol vlečče

Evica22 -> RE: spanje (9.5.2009 20:49:02)

Bomo v ponedeljek najprej nabavili zaščito za okrog in okrog. Upam, da bo pomagalo.

Stran: [1]