Pa je prišla ... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:23:00)

......M:hudicek: in mi je ravnooooooooo - enkrat bo že!:grrr:

pupika -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:27:40)

Neža ne se sekirat, bo že enkrat jaz tud tako pravim.

Zate:rozica::rozica:

cmokec -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:53:14)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Špelka -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:55:36)

Ah, bo že enkrat. Zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:58:10)

Eh sr....:grrr:
:rozica::rozica::rozica:

*Neja* -> Pa je prišla ... (16.5.2005 9:59:20)

Ah... kaj češ... ljudje smo tako smešno naravnani. Otroke jemljemo kot samoumevne, pomembna je kariera... pa hiša... pa avto... pa novo pohištvo... pol pa misliš, da si že pripravil "teren" za novega družinskega člana... tu se pa potem (pre)večkrat zalomi. Nič ne rečem, vsakemu privoščim otroka. Ne zdi pa se mi fer, da ne morejo vsi doživeti sreče novega rojstva... vsaj takrat ne, ko si to želijo. Prevečkrat se zgodi, da želja po otroku postane tisto edino, za kar se pari trudijo.

Vsem skupaj, in tudi tebi, Neža81, želim, da se :hudicek: čimprej spravi nekam v Uzbekistan in ne najde več poti nazaj (vsaj naslednjih nekaj mesecev ne). Novim zmagam naproti!!!!!

Marina_ -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:03:44)

Zdravo Neža.:((

anadejka -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:04:00)

:miska::miska::miska::miska::miska:da je le zadnjč prišla in se zdaj poslavlja vsaj za 9 mes.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Skye -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:05:42)

ta :hudicek: grdi......:miska::miska::miska: da je prišla zadnjič

biba77 -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:12:12)

Pisuka... :( Pa tak sem se trudila, da bi ji dala oni naslov za na S pol. Ocitno je :hudicek: premrzlo tam... Sorry, Neza81. :(

anadejka -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:12:14)

Čauu Pupika:rozica::rozica::rozica::rozica:

Sem vidla da imaš v albumčku slikice s poroke.Full bi si jih rada ogledala,ker se septembra tut jest poročim ,pa me zdaj sej veš vse o tem zanima.

Sem pa tut vidla da imaš že slikco svoje bodoče hiške:bravo::bravo::bravo:Res lepa:bravo::bravo::bravo:
Mi pa smo začeli zidati letos za 1.maja.Najina sicer ne bo tako velika,pa sej to tut ni važn.Važn da bova na svojem:).

Zato bi te fuuuull lepo prosila če si lahko pogledam tvoje slikce s poroke in za geslo seveda.Ti pa si lahko pogledaš moje slikce kako napedujemo z gradnjo najine nove hiške.(kunc - geslo)

Lepe pozdravčke in lepo se imej:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

andrejka:miska:

koala -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:24:12)

Hojla Neza, ja je pa zloba ta :hudicek:. Kaj naj recem, kot to da se bo v naslednjem mesecu treba zelo kregat;););)

Pa :rozica::rozica::rozica::rozica: zate!

borovnička -> Pa je prišla ... (16.5.2005 10:37:16)

Neža, sva že dve s :hudicek:. Pa gremo spet lepo od začetka. Mal me potre, ampak kaj naj, sej itak pride vsak mesec :((:((:((:(( In spet... mogoče je pa drug mesec ne bo :zmeden::miska::miska::miska:

Anitka -> Pa je prišla ... (16.5.2005 13:54:23)

Neža 81 in Borovnička danes spijta deci ali dva, nazdravita na njen prihod, nato pa naproti novim zmagam.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Gea1 -> Pa je prišla ... (16.5.2005 14:28:03)

:(:(:( pa drugič. Hvala bogu, da imamo vsaj vsak mesec možnost in novo upanje. ;)

enaena -> Pa je prišla ... (16.5.2005 15:17:21)

Neža draga ...
kok je to smotan a ne.. malčakamo, mal upamo, mal smo razočarane, ...pa pol spet čakamo..pa upamo...
no jst sm spet trenutno na čakanju :)

ma k bo usoda hotla bomo dočakale ... čutim to..
zato le pogumno in neobremenjeno...
držim pestke za pikico čoimprej :miska::miska::miska:

PiaM -> Pa je prišla ... (16.5.2005 15:24:34)

Ta :hudicek: frdamani!!
Brcni ga v rit!!Pa da ne bo upal doolgoo nazaj prit!!:miska:
:rozica:

girly -> Pa je prišla ... (16.5.2005 15:27:10)

sorry neža :((
naj ti ne bo ravno, saj so čustva pozitivna, vsa. naj bojo čustva sreče ali žalosti, samo da človek nekaj čuti!

saj se bo tebi tud nasmehnila sreča, se mora. in potem boš pa pozabila na vse te tegobe in biš v 9nebesa !

tko da kr pogumno naprej v nove boje!tud zmaga bo enkrat prišla in z njo tvoj :duda:

srečno :rozica:

Maša26 -> Pa je prišla ... (16.5.2005 21:27:00)

Neža kaj veš zakaj moramo ene čakat :zmeden2:

Zgleda, da naši :duda: zbirajo idealen čas :miska:

Stran: [1]