tominikapiki -> vročina (drugič) (8.5.2009 22:25:00)
|
Sem že odgovarjala drugi uporabnici in istočasno spraševala o našem problemu, pa nobena ni naprej odgovorila. Torej. Naš enoletnik (ki je pred enim mesecem začel hodit v vrtec) ima že dober teden (kar mu jo merim) vročino 38-39,2. Fora je pa v tem, da je imel že ene 5 dni prej, preden sem sploh začela merit T, izcedek iz noska. Torej, lahko da je že takrat imel vročino, pa tega sploh nisem vedela, je pa bil ves jokav in cmerav (kar nikoli ni). Zdravnica mu je po enem tednu uradnega merjenja T dala Amoksiklav. To je bilo v sredo. Včeraj je bil brez vročine, danes zjutraj 37,8 (ampak merjeno v ritki, torej malo manj), zvečer 38,4. Amoksiklav dobiva zjutraj in zvečer po pol kapalke, je pa vik in krik, ko mu dajemo, ker prav ne mara (malo tudi uide ven). Kar malo me skrbi, da traja vročina toliko časa, sploh pa po antibiotiku! Jutri imava sicer kontrolo, ampak, povejte mi, a je imel kateri od vaših otrok (sploh pa tako majhen) tudi toliko časa vročino in kaj ste ugotovili? Mali sicer malo manj je, drugače pa zgleda čisto ok.
|
|
|
|