Rezanje nohtov! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tinca_25 -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 9:08:56)

Imate prosim kakšen nasvet kako naj porežem nohtke na nogicah? Na rokicah mu jih porežem ko spančka, a na nogicah se ni šans in mi odmika nogico to že od začetka, tudi ko mu je patronažna hotela je odmikal, potem pa se tako hudomušno smehlja zraven!




mehurčica -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 9:19:40)

Moj mali ni tako živ, ko mu strižem nohtke. Mu vedno pripovedujem, kako bom tega odstrigla in še tega je treba, ja tega bom pa tak in tak in kako je zdaj lep...in oooo, pogleeej, tukaj je še eden...

Hehe, ful ga probam zabavat zraven. In se mu potem res zdi zanimivo. Ko končam, more pa še sam popravit.:)-Strižem mu jih z Nukovim malim ščipalcem.

Če ne gre drugače, probaj med vožnjo v avtosedežu. Mogoče bo poleti lažje, ko bo kar bos v avtu in potem ko zaspi-akcija.

No, upam da ti bo še kakšna dala kako idejo.

Pa-pa:miska:




Anonimen -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 9:37:12)

Pri nas je še vedno auuu in jok in puljenje nog iz mojih rok. Pa je star 3 leta. Nimaš kaj, tako je. Ponavadi ima zato malo bolj "manekenske" nohtke, vsake toliko časa imamo pa operacijo "a bo mami nohte, a bo Tibor mamico".




AnBan -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 9:44:54)

Pri nasem starejsem je ful palila fora: saj sosedova **** si tudi ful rada strize nohte in sva jih strigla bp, jo je ful obozeval in je vse naredil kar bi ona naredila, btw je tolko stara ko jaz...pri tamalem pa mora ati dvornega norcka igrat:)-:)-:)-




viv_ -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 12:29:24)

Joj... mi imamo to celo gledališko predstavo! Mož jih reže, jaz sem pa zraven za animacijo... Ene 3 nohte pali če imamo zraven scenarij:"Poglej kako bo nohtek skočil, opa!" No pol 3 nohtki odskačejo, pa jih je še vedno 7... Potem jaz piham na tisto škatlico od škarijc, ker lepo žvižga, pa tako porežemo še ene par nohtov.... Katastrofa cela!




ribica. -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 13:01:02)

Pri naši 20 mesečnici so nohti na nogah obup. Ni šans da bi pustila. Do zdaj mi je pustila, kake dvakrat. Tako da ima bolj kremlje kot nohte. POnavadi se ji odlomi in potem za silo porihtama najnujneše. Jaz se sploh ne sekiram več. Ne pomaga.




Mira-1 -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 15:02:55)

Naprej smo jih strigli med spanjem...

Zdaj pripovedujemo zgodbice o prstkih...
Tale je v vodo padel, tale ga je ven potegnil, tale ga je iz oblekc ven dal, tale ga je spančkat peljal, tamali pa je tekel mamici povedat...

Ta druga je še boljša:

Škrica škraca škarje stran,
svojih nohtkov vam ne dam,
hočem takšne krempeljce
kot so kremplji mačkice.

Kremplje krampje krempljaste
take kot medvedove,
da spodijo škarjice
dol z moje omarice.

(v resnici uporabljemo ščipalec za nohte)
Včasih uspemo postriči le nohtek ali dva in nadaljujemo drugi dan.




Skabi -> Rezanje nohtov! (16.5.2005 20:41:20)

Ta je rekel: jejmo
ta je rekel: pijmo,
ta je rekel: kje bomo pa dobili,
ta je rekel: v mamini skrinji
ta je rekel: jaz bom pa mamici povedal.
Pa so ga natepli.

In nohtki so ostriženi - pri triletniku, pri tamalem pa to še ne pali, pa mu kar malo bolj močno (ne tolk, da bi ga bolelo) primem rokico ali nogico in ostrižem s škarjicami (takimi odebeljenimi)




Stran: [1]