Pia67 -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 8:59:04)
|
Živjo! Verjamem, da si na trnih. Predvsem pa, važno je, da je z malim vse OK. Pri meni je itak vse jasno, saj se pri AC ne morejo zmotiti. Morfologijo sem imela pred 14 dnevi, na žalost pa nobene slikce, mi je šele po pregledu kapnilo, ker sem tako vzneseno štela one prekate in gledala aorto (nečak ima 5-kratno okvaro srca, pa sem bila malo zaskrbljena glede srčka pikice). Danes imem prvič nosečniške hlače, lezejo dol, so pa udobne. Nosečnost je očitna. V soboto sem bila na pikniku, kjer so me vsi božali po bušijo, da mi je bilo kar nerodno. Kaj naredi pijačka iz moških, čisto razneženi so, ko vidijo nosečke. Zanimivo je, da smo bile kar tri :) Drugače nimam nobenih težav. Moti me le celulit, ki se vztrajno kopiči, kaj čmo in alergija na cvetni prah, ki pa je zaradi dežja šibkejša kakor prejšna leta. Itak kakih tablet ne bi smela, tako bom presmrkala cvetenje trav in ambrozije.:zmeden: Aja, kilce so narasle na 6+. Ko bi le prsa bila mal manjša, ko hitro stopim tako veselo opletajo, da ni res. Spanje v modrčku, je pa itak že od začetka zakon. Se beremo, Pia P.S. Še 2 meseca službe, potem dopust in čez 3M+3T CR.Štejem dneve...
|
|
|
|