Kje ste septemberke? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 8:44:04)

Dobro jutro septemberke in vse ostale:rozica:

Danes imam pregled in res upam, da izvemo ali je :modri:ali:roza::bravo::bravo:. Sem že vsa na trnih:)-:)-. Me je pa tud groza stopit na tehtnico:((. Do 22 tedna +7kg!!! Men se zdi zlo velik, trebušček pa se že tudi kar pozna.
Drugih večjih problemov pa nimam, razen bolečin v predelu medenice ob večjih naporih.
Kako ste pa ve kaj?

LP:sloncek:

Lenči -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 8:53:04)

Dobro juto tudi z moje strani!

Očino sva Čiračara samo midve tako zgodaj že na računalnikih.
Pri nas je vse po starem. Pikica/pikec pridno brca, trebuh raste, kilce počasi lezejo gor :bravo: . Tudi slabosti so še vedno tu :( . Pa bolečine v križu (ali medenici, saj ne vem točno kje :zmeden: ).
Drugače imamo pa doma pravo gradbišče - zidamo prizidek da bomo imeli malce več prostora. In je prava norišnica - kamioni, bagri, delavci... Tako da komaj čakam četrtek, ko gremo na dopust. Naša princeska je pa čisto navdušena nad vsemi temi stroji - kar pri oknu stoji in jih občuduje.
Enga sončka vsem, Lenči

Pia67 -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 8:59:04)

Živjo!

Verjamem, da si na trnih. Predvsem pa, važno je, da je z malim vse OK.
Pri meni je itak vse jasno, saj se pri AC ne morejo zmotiti. Morfologijo sem imela pred 14 dnevi, na žalost pa nobene slikce, mi je šele po pregledu kapnilo, ker sem tako vzneseno štela one prekate in gledala aorto (nečak ima 5-kratno okvaro srca, pa sem bila malo zaskrbljena glede srčka pikice).
Danes imem prvič nosečniške hlače, lezejo dol, so pa udobne. Nosečnost je očitna. V soboto sem bila na pikniku, kjer so me vsi božali po bušijo, da mi je bilo kar nerodno. Kaj naredi pijačka iz moških, čisto razneženi so, ko vidijo nosečke. Zanimivo je, da smo bile kar tri :)
Drugače nimam nobenih težav. Moti me le celulit, ki se vztrajno kopiči, kaj čmo in alergija na cvetni prah, ki pa je zaradi dežja šibkejša kakor prejšna leta. Itak kakih tablet ne bi smela, tako bom presmrkala cvetenje trav in ambrozije.:zmeden:
Aja, kilce so narasle na 6+. Ko bi le prsa bila mal manjša, ko hitro stopim tako veselo opletajo, da ni res. Spanje v modrčku, je pa itak že od začetka zakon.

Se beremo,

Pia

P.S.
Še 2 meseca službe, potem dopust in čez 3M+3T CR.Štejem dneve...

Sugy -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:24:42)

Dobro jutro!

Ful je noro k skoz čutiš svojega otroka! Res zanimivo, začne se s tistim trepetanjem, pa sploh nisi siguren ali je to to, potem pa čedalje bolj konkretne brce :) Zdaj je sploh zanimivo, k tudi moj :love: čuti brcike :)

Pa se mi zdi, da te vsi tko lepše obravnavajo, pa ženske so sploh raznežene, ko vidijo trebušček :) Se mi zdi, da se vse tko rade spomnejo časov, ko so ble one nosečke :)

Nosečnost je pa res ena lepa zadeva :):):bravo::bravo:

pety78 -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:33:25)

Dobro jutro!

Tudi jaz se čist raznežim, ko mali brca.9nebesa In kar čakam in čakam, da bo zopet. :)
Kile... + cca 6 kg. Da o celulitu ne govorim....:(

Drugače pa splošno počutje o.k.. Le v križu me dostikrat boli.

A ste že kaj kupovale od otroške opreme?
Jaz imam samo nekaj cotik že na posojo od moje sestre. Pa nekaj drobnarij sem kupila....:)-:)-:)- Če so tako luštkane cotike, da se ne morem upret...:bravo:

tannya -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:33:31)

Dobro jutro

Vidim, da ste nekatere res zgodnje;)
Pri meni vse po starem. Sem 4 ure na bolniški zaradi trtice in se počasi privajam na to, da se v službi v 4 urah ne da narediti toliko kot v 8:zmeden:
Nestrpno čakam pregled v sredo, da mogoče izvemo kaj imamo:bravo:
Sicer pa kile kar letijo gor +7:grrr:in glede na to, da hodim 3-4 na teden plavat in še na dolge sprehode...si sploh ne predstavljam, kako bi šele bilo, če ne bi;)
Kdaj greste v materinsko šolo?

Pozdravček,Tanja

Sugy -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:36:06)

tannya, jest sem te s kilami že skoraj ujela (+6) :) Pa kako sem se na začetku sekirala, zakaj mi ne grejo gor :) Očitno enim bolj počas, drugim pa pol na hitro :)

Jaz grem v materinsko šolo julija, pa ve?

tannya -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:41:21)

oooo sugy, živio. Kako si kaj?
No, saj sem ti rekla, da se ne sekiraj zaradi kil;)
Jaz bom šla verjetno tudi julija v materinsko šolo, čeprav razmišljam tudi o juniju...

Čiračara -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:45:05)

Jaz pa imam zdaj v sredo zadnje predavanje v materinski šoli:bravo::bravo:
Mi je G priporočal naj kar grem , ker bom potem težko sedela tam tako dolgo, pa še poletna vročina bo.

Sugy -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:50:19)

a, Čiračara, ti si že pridna :) In, kako se ti zdi tale šola? Je poučno?

Jest bi šla najraje junija, samo zaradi drugih obveznosti ne bom utegnila.. Me je kar malo strah, kolk bo vroče tam julija...

Čiračara -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 9:54:53)

Ah tako-tako. Škodit ti nič ne more.Veliko izveš,ampak jaz sem dost izvedela tudi tu preko vseh teh naših debat:bravo::bravo:Se pa dostkrat tud nasmejimo. Npr.pri previjanju dojenčkov in podobnih situacijah.:)-.. Sploh partnerji so tolk hecni, ampak je fajn, če grejo zraven, a ne?:)...

Dadi -> Kje ste septemberke? (16.5.2005 10:47:32)

Še en pozdravček z moje strani. Naš razgrajaček/ica ne da miru. To so že kar ornk brce tako da včasih tudi zaspat ne morem dokler se ne pomiri. Če se začne pa moj z njim pogovarjat je pa sploh akcija.:sloncek: Pridelala sem 5kg do 23.tedna. Se pozna da sem malo nehala sladkarije jest(mal mi sladkorna grozi) pa ni tako napredka na kg, kot je bilo v prvi nosečnosti. Seveda takrat se je mogla še podlaga naredit na mojih borih par deset kilc.:)- Drugače pa je počutje OK, le kakšen nizek pritisk mi mal povzroča vrtoglavice. pa kakšen :kava: spijem pa je. V petek mam spet pregled pa bomo videli kako gre malemu/i

TVN -> Kje ste septemberke? (17.5.2005 8:55:09)

Jaz se oglašam šele danes, ker sem si včeraj vzela prosto in uživala podaljšani vikend.
Tudi jaz sem pridelala + 6 kg do 22. tedna. Baby brca, čeprav se mi zdi, da nekoliko manj kot v preteklih tednih.
Morfologijo sem imela pred 14 dnevi, vendar je bila le delno opravljena, ker se ni vse dobro videlo - prekatov pri srčku, pa še nekaterih stvari... Sem bolj zalita, zato mi je moja G rekla, naj drugič pridem s polnim mehurjem, da se bo bolje videlo. Upam, da bo naslednjič res vse o.k. Malce me skrbi.... A je katera imela podoben primer, da se na morfologiji ni vse videlo?
V materinsko šolo greva v Domžale, verjetno bo konec junija oz. začetek julija (zaenkrat še ni razporeda).

Lepo se imejte in božajte bušije!

Stran: [1]