sem ali nisem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> sem ali nisem (16.5.2005 8:29:38)

Spet ena nova, ki bi vas prosila za pomoč.
v petek bi morala dobiti M. Ker v petek nisem čutila nobenih bolečin sem se odločila da probam narediti test BABYCHECK. Pokazal mi je dve črtici vendar je bila tista ki kaže na nosečnost enkrat bolj svetla kot testna črtica. Test sem ponovila še v soboto in nedeljo in mi je obakrat pokazalo isto kot v petek.
Ali mislite da je možno da sem noseča?
Danes še vedno nimam M tako da bom danes še enkrat probala z drugim testom (CLEARBLUE).
Če ponazorim obarvanost črtic s številkami bi rekla, da dobi testna črtica 10, druga pa 4.

A to pomeni da sem ali nisem!!!
Lp, Katja

špelin@ -> sem ali nisem (16.5.2005 8:32:22)

SI :bravo::bravo::bravo:

Pa nehaj ponavljat teste, škoda denarja :)-:)-

dadica -> sem ali nisem (16.5.2005 8:33:20)

glavno da sta dve črtici,na nekaterih testih celo piše da ni nujno da sta črtici enake barve.Tako da jaz mislim da si ti :nosecka:
pri meni je bilo obakrat isto da je bila ena črtica zelo slabo vidna in je iz tega prišla nosečnost!

puri -> sem ali nisem (16.5.2005 8:33:37)

Seveda si:bravo::bravo::bravo:

ČESTITAM!!!:rozica:

natja_ -> sem ali nisem (16.5.2005 8:34:35)

:bravo: :bravo: :bravo:

ČESTITAM - si, si :nosecka:, nehaj zapravljati s testi... slabo vidna črtica - črtica je, zato še enkrat bravo...

čuvaj svojo pikico... srečno - natja:)

Anonimen -> sem ali nisem (16.5.2005 8:36:14)

Problem je v tem da nimam nobenih znakov ki bi kazale na nosečnost, zato kar probavam teste.

Sara3 -> sem ali nisem (16.5.2005 8:38:07)

Tudi jaz mislim, da si. Dve črtici - :nosecka:

ČESTITAM!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čiračara -> sem ali nisem (16.5.2005 8:38:40)

Ja TO je TO...samo, da je črtica:bravo::bravo:

dadica -> sem ali nisem (16.5.2005 8:39:16)

meni so nosečnost ugotovili na podlagi krvnega testa in niman nobenih znakov razen bolečih prsi kar sem jih imela vedno pred m tudi tako da uživaj še nosečnost dokler ti ni slabo in nimaš vseh ostalih problemov!

Lana_s -> sem ali nisem (16.5.2005 8:41:23)

Čestitke:bravo::bravo: Znakov pa lahko da še dolgo ne boš imela - jaz jih nisem imela do sedmega tedna, ko so se začele slabosti.

LP:rozica:

biba77 -> sem ali nisem (16.5.2005 8:59:52)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

cmokec -> sem ali nisem (16.5.2005 9:10:19)

Seveda si srečka nosečka. Čestitke :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

Nannn -> sem ali nisem (16.5.2005 9:14:38)

seveda ti je test pokazal pravilno...se ena srecka :nosecka: :bravo: :bravo:pri meni pa so se znaki pojavili konec tedna ko sem prvic obcutila da mi je slabo...drugace pa me prsi fuuuul bolijo...

tinkamiška -> sem ali nisem (16.5.2005 10:03:34)

Js jst tut mislim, da ni nobenega doma:)...nosečka si:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Znaki pa še pridejo:)

Tinka

Anonimen -> sem ali nisem (16.5.2005 10:22:23)

tolk bi rada vsem doma povedala ampak se kar ne upam da ne bomo potem vsi razočarani. Kdaj ste pa kaj ostale povedale? A ste čakale da vam je ginekolog potrdil.

dadica -> sem ali nisem (16.5.2005 10:49:39)

mojemu:love:in mami takoj, za očeta ki se prevč sekira pa 24. če bo ginekolog potrdil da je vse ok,ker bom takrat 6 tednov noseča in bomo vidli če bo boljše kot prvič,jaz vem da bo ker imam super filing!!!

lp in uživaj

p.s jaz sem prvič povedala skoraj vsem in sem potem imela ss in mi ni bilo žal da sem jim povedala, ker sem imela veliko oporo v domačih in so mi pomagali prebrodit najtežji čas,tudi v službi so prvič vedeli ker sem bila na bolniški!

Fračica -> sem ali nisem (16.5.2005 14:25:08)

Čestitke tudi od mene!

9nebesa9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo:

Jessy -> sem ali nisem (16.5.2005 15:31:33)

Sigurno si noseča! :bravo::bravo::bravo:
Na znake se pa ne zanašaj, ker se ti lahko zgodi isto, kot meni, da me je gospa slabost lepo pustila pri miru. Edino prsi sem imela boleče, pa še te so šele nekje v 7. tednu ratale boleče, prej pa nič.

Jaz sem :love: kar test pokazala takoj, ko je bil :modri:, najboljši prijateljici sem povedala čez nekaj dni (splet okoliščin in sem kar mogla povedat), domačim pa sva šla povedati s prvo UZ sličico, torej v 8. tednu.

emy&aljaž... -> sem ali nisem (16.5.2005 18:56:14)

le pogumno doživela si šok verjamem lep šok............................lepo se imej.....

lep blagoslov

lp:metulj::metulj::metulj:

šopek zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]