ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (3.11.2009 18:00:33)
|
Nisem ponavadi zaspana ,ful malo spim,ponavadi samo z enim očesom,ampak med to nosečnostj me kr daje utrujenost in zaspanost! Danes sem kuhala za kosilo joto pa ajdove žgance brez mesa!In zdaj me je prijelo da bi jedla meso in gruntam da dam en zrezek iz škrinje in si ga spečem,a sem nora,kaj pravte! Isa sem te vesela!Sam da ste se imeli lepo!Počivaj ne mantraj se preveč!Ta slatkorna,saj jo ima že skoraj vsak,saj bo vse v redu boš videla!A imaš že nuhalno,super vse bo vredu!A si imela že kakšen pregled do sedaj? Kaj bi dala za en dopust,se vidi da nismo bili letos na dopustu,sva čist slabe volje in brez energije! Za drugo leto sem pa rekla če se nebo podre jaz grem na morje,in me vsi debelo gledajo,pa z dojenčkoma,ne boš mogla,kaj ti pa je!O bom že mogla brez skrbi sam da grem od doma,bom pa še botrco s sabo uzela! Čeprav me je tako strah ,kako bom rodila,vsak dan molim,da se bosta pravilno obrnila,da ne bom rabila carskega reza se ga tako bojim kot hudiča!Ne razumem ženske ki si ga želijo in ga zahtevajo!Jaz si želim naravni porod!Brez kakšnih igel in rezanja,tudi epiduralne ne hvala,me še tako križ boli! Katjuša in Isabeaux,če nobena druga noče k meni,pa prodite samo ve ,vaju bom ful vesela! Moj Jaka že od avgusta sanja sneg,komaj ga je dočakal! Za eno punčko smo le izbrali ime in to Eva! Nataša kako je bilo na pregledu? Punce fajn se mejte !
|
|
|
|