ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (12.10.2009 13:24:24)
|
Ha,ha Isabeaux kaj pa če tudi ti nosiš dva? Meni je bilo prvič v tej nosečnosti prec od začetka slabo,v prejšnjih dveh pa pozneje po drugem tednu! Da se mi nebi več naprezala pa ne vem kaj delala ,čuvaj to kaj ,si z težavo dobila svojo pikico,tvoja pot je bila dolga in teška,cilj je pred teboj,a še tako daleč,saj veš kaj mislim,pravjo da so prvi trije meseci najbolj rizični,pri marsikateri so to vseh 9 mesecev,tudi če te ne bo nič mantralo se ugrizni,da boš merkala nase in na pikico! Na NS grem k svoji G tle v NM dr Kostanjškovi! Kakšne preiskave moraš to imet?Zakaj za ščitnico?Jaz tega nimam! Moram te nekaj vprašat,misliš ,da je možno ,da belokranjske šole imajo v prvem razredu še vedno abecedo,berilo,učijo se vse ,kakor smo se tudi mi!Mama mi je povedala in sestra pa jim ne verjamem!Sem pokazala knjige od Jaka pa so debelo gledale,da kaj pa je to,samo barvanje ,pa črte in nič drugega!Saj prvi razred je kot včasih mala šola,otroci so tolk star in tem letom primerno se tudi učijo! Isabeaux,a misliš,da je to mogoče? Mene pa danes tako trebuh boli,tam čist spodej pri sramni kosti in me pika! Ob sedmih sem pelala Jaka k zdravniku,ker mu lulčka maže,da bo šla lahko kožca nazaj,dvakrat na teden ,desetkrat pol jo bo pa potegnila,in čist lepo odstopa,tak da mislim da bo! No šla sva hitro,da sva do 8h bila v šoli!Me pa zdaj tko boli!
|
|
|
|