ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (27.8.2009 19:40:19)
|
Mi pa mamo novo hišo vso v barvah!5 CM obroba od stropa dol ,z limom polepiš ,pa ostane rob ,ful dobro videt! Kuhinja je bela ,ploščice črne,stene pobarvane na rdeče,jedilnica POMARANŽNA ,dnevna breskva!Predsoba in pol stopnišča rumena barva limone,pol bi nam je zmankalo pa sva dolila rdeče in je ratala dobra oranžna!Jakatova soba modre dve stene ,dve pa rumene!Anine dve roza,dve pa vijola!Naša spalnica olivno zelena dve stene dve pa modre!Mamo še eno sobo smo zmešali ostanke modre rumene in roza in je brišla mentol zelena in oranžna! Hodnik je tud barva pomaranžne ker nam je bila najlepša!So pa vse barve že gotove od Jupole v otroških pa Jupol junior,ker so bolj blage,kok se sliši čudno,je dobro ispalo in moj dragi je vse sam id maja 150 kvadratov ploščic ,vse prebelil in pobarval in 70 kvadratov laminata ,kopalnico namonteral ,in kuhinjo predelal!Zelo priden! Še dost stvari mi manka ,sedaj nimam ni za burek ,ampak bo! Ta važno je, pojstle mam,drugo pa ni tako pomembno! Ja pa okna so bela in notranja vrata so bela in okoli tudi bela obroba!
|
|
|
|