Katy78 -> RE: skrajšan del. čas (13.5.2009 15:34:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok to se mi zdi res super - ta skrajšan delovni čas po izteku porodniške, a jaz si osebno ne bi upala vprašati delodajalca za nekaj takega, ker me že dosti časa na v službi - najprej ves čas bolniška, nato porodniška in ko se vrnem bi rada še delala recimo 5 ur. To bi bilo res super zaradi mojega otročeka, ampak ne upam ... eh privatniki .... Hja, jaz sem bila tudi veliko na bolniški med nosečnostjo (vsega skupaj ca. 3 mesece), zaradi prezgodnjega poroda sem odšla na porodniško novembra 2008, v službo pa se bom vrnila (ko izkoristim še dopust+podaljšana porodniška) konec januarja 2010, pa bom vseeno naslednji teden, ko grem malo pogledat v službo, šefu omenila, da bi rada delala 6 ur. Sem tudi v privatni firmi, pa še recesija se pozna, ampak moj otrok mi pomeni več, tako da bom poskusila. Jaz delam od 9h-17h potem pa še malo manj kot 1 uro do doma... Je pa res, da je moj šef precej razumevajoč tako da mislim, da ne bi smelo biti problema, se pa nikoli ne ve. Javim naslednji teden.
|
|
|
|