Dari -> JULIJKE (16.5.2005 8:13:04)
|
Jutro :nosecka:! Najprej kg - +10. V enem tednu 1 kg :ups:. A se bo to sploh kdaj ustavilo????(Ah, to bo verjetno zaradi sobote, ko smo praznovali prijateljev RD, pa smo fuuul papcali.) Sem vas malo brala za nazaj in sem vidla, da sem nekatere prestrašila s tistim mojim nesrečnim izcedkom. Saj tud jaz imam že celo nosečnost izcedek, beli tok. In je to blo normalno. Zdaj, ko se mi je pa pojavil ta, pa me je zmotilo predvsem, ker je imel močan vonj. In zato nisem vedla, ali je plodovnica, bala sem se že celo, da mi mogoče ne uhaja urin. No, izkazalo se je, da imam neko vnetje. Srbelo ali peklo pa tudi mene ni, tako da se mi je zdel sumljiv samo vonj, in zato sem tudi malo predolgo odlašala z obiskom G. Sicer pa se počutim super. Upam, da bo čim dalj tako. Imam še take načrte, kaj vse bom še v juniju in juliju, preden pride :duda: postorila. Še 3 tedne, pa grem tudi jaz na dopust :bravo:. Trenutno pa me najbolj mori zagovor diplome, ki naj bi ga imela enkrat v kratkem. Jaz pa sploh ne morem za knjigam sedet :( LP :metulj:
|
|
|
|