KIRA -> Dobro jutro... (16.5.2005 7:57:41)
|
živijo. jaz moram pa danes potarnat glee zdravja. nič resnega - samo prehlad... pred 2 ali 3 dnevi je ati jamral, da je prehlajen, včeraj je pa naju z vikico obe zadelo. obema teče nosek kot pipa... počutim se klavrno, glava me boli, v grlu me praska, nos mi teče in težko diham.. z njo je najbrž enako, samo da sirotica tega ne zna povedat.. bogica.:(( cartam jo kolko jo morem, sicer pa itak že 3 dni spi pri nama v postelji - tako nemirno spi, da jo je treba vsakih par minut pokrivat in dajat dudo. ne morem več vstajat, tako sem zmatrana, pa sva jo z atijem preselila med naju, da nama je malo laže. sedaj pa še ta prehlad.. drgač pa je vse o.k. tudi z mamico. neke "zadeve" sem začela čutit 11.5. ampak nisem bla sigurna, da je to brcanje.. še sedaj nisem, ker ga ne čutim tam, kjer sem ga pri vikici, ampak bolj nekako bolečino ob brci v mehur. buši imam še vedno otopel od CR.. sicer pa grem jutri itak na pregled h G, če si bo moj mož lahko vzel dopust, pa bom tam zvedela, če je vse o.k. saj vem, da je, ampak je vseeno fajn, če ti še dohtar to potrdi, pa če lahko po mini-fetončku poslušaš tisto rahlo bitje bebicinega srčka. škoda d ati ne more zraven, ker se bebice tako veseli9nebesa, da bi tudi on poslušal.....
|
|
|
|