ni je še (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> ni je še (16.5.2005 8:38:56)

Ejjj Špelka jest še spim z obeskom,ga sploh ne dam dol:)-:)-:)-Ko bom nosečka bom pa nouga naročla,a prau?;)

Poleg čarobne moči pa še full lepo zgleda,pa dons mi še na majčko paše;)

Špelka -> ni je še (16.5.2005 8:42:55)

Sem vam oblubla, da za nagrado za :modri::roza: vsaka dobi novga, tacga k so ga zdej dobile samo 4 srečnice. Uh, jest ga mam zase že prpravlenga doma, čeprou ne vem, če j to pametn. Sam k sem jih enkrat že delala...

Andrejka, vsaj pr tuširanju ga snem, da s ne boš zarad mokrga štrika vratu prehladila. :)-:)-:)-

anadejka -> ni je še (16.5.2005 8:47:34)

:)-:)-:)-Ja sej tok pa sm ja:)-:)-:)-pa ne zarad vratu,ampak da se ne bi uniču:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec -> ni je še (16.5.2005 9:01:27)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da bi vse zagledale :modri::roza::modri::roza::modri::modri::roza: :bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> ni je še (16.5.2005 9:54:04)

jst tudi:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da ste:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!!!

Tinka

koala -> ni je še (16.5.2005 10:32:43)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je ne bo!!!!!!!!!!!!!!!

tia -> ni je še (16.5.2005 10:48:28)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo :modri::roza::modri::roza::roza::modri::roza::modri::roza:.

simonas -> ni je še (16.5.2005 11:39:12)

Uh punce, pri tolikih :miska::miska::miska:, pa bi že skoraj moralo kaj ratat. Glede na to, da nisem nič računala, temperaturo sem si merila komaj zdaj pred M, pa še na koledar sem morala it gledat, kdaj bi jo morala dobit, ker sem pozabila:ups:, tak sem se odklopila.

Rada bi dala fotkice gor, pa me nekaj jezi, tako da...:grrr:

Simona

Anitka -> ni je še (16.5.2005 13:58:26)

Punce za vse vas :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Ja zgleda, da vilinski obesek že res izžareva svojo moč.

Hvala Špelka še enkrat :rozica::rozica::rozica:

Gea1 -> ni je še (16.5.2005 14:32:55)

Juhuuu, mogoče pa bo ta mesec le ratalo. Držim pesti! :sloncek::sloncek::sloncek:

aljča -> ni je še (16.5.2005 19:04:02)

Držim pestke, da je ne bo:hudicek:in da boš kmalu izvedela veselo novičko.:modri::roza:
Alja:metulj::metulj:

Maša26 -> ni je še (16.5.2005 21:27:48)

Simona, :miska::miska::miska::miska:, da je ne bo!!

Sporoči!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]