|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj z tastom?
8.5.2009 13:59:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

očim me je z moje hiše "vrgu" (sm jo podedovala), ampak naj bo...
mama se zanj odločla in čeprav ni prav to da ma raje njega kot mene
jo spoštujem, itaq je za mene poskrbela....

user posted image user posted image user posted image  
daj pridi po en focen sem v mb, da te malo strezni...
.vrgli so te iz tvoje hiše ven, da te zdaj tast je'be v glavo...........res...pridi semuser posted image

pa še po enega k meni ...ja halooooo punca, kaj se pa greš, pa verjetno ne boš bajte pustila kr tako ... daj dobro premisli, pa se posvetuj s kom (odvetnikom)  kaj naredit in to čim prej...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.5.2009 14:15:30   
Vijoličarka
Najprej je treba jasno doreči, kakšno premoženje si podedovala, domnevam da s strani očeta.

In če si ti tam lastnik dela nepremičnine, te nima očim, ki k hiši ni nič prinesel, kaj ven metati in ti groziti, da ti bo glavo odtrgal. On pač uporablja ta način, ker ve, da pravno nima nobene pravice. Glede tega mogoče ne bi bilo slabo, če bi zaprosila za napotnico za brezplačno pravno pomoč: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=810&sid=438  in z njo šla na PIC Center: http://www.pic.si/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=86 . Doreči lastništvo, doreči delitev.  Če se ti zdi to prekomplicirano, se vsaj pozanimaj, kaj lahko CSD stori zate. Vedi pa, da dokler zaleže ustrahovanje, te nihče ne bo jemal resno.

Mamo lahko mirno vprašaš, kako more okrasti lastnega otroka in postaviti na prvo mesto ljubimca. Lahko ti ponudijo izplačilo, nimajo pa ti pravico groziti. Očitno vedo, da se ti ne zavedaš, da lahko očima prijaviš policiji.

Druga stvar je odnos s tastom. Te odnose bi moral urediti tvoj partner. Naj bo mama še tako bolana, s tem, ko je zaplodil otroka, si je ustvaril novo družino, za katero je dolžen poskrbeti. Obstajajo mobilni telefoni, mama lahko pokliče. Poleg tega je bila njegova mama tista, ki si je izbrala tasta za moža in ona tista, ki se je odločila v takem ostati. Ne more zdaj sin in njegova družina trpeti zaradi njenih odločitev.

Če je partner ujet v odnose s svojo družino in se iz tega ni sposoben izvleči, potem se izvleci vsaj ti, za dobro svojega otroka. Veš, je čisto vseeno, ali ji bo ime Stella ali Štala ali karkoli drugega, pomembneje je, v kakšnem okolju bo odraščala. In okolje, ki ga opisuješ, ni zdravo. Če torej partner ne želi nič storiti, stori ti. Pojdi v materinski dom in od tam zahtevaj od matere in očima, naj ti vrneta oz. izplačata, kar ti pripada.

Zagotovi si socialno podporo, poišči si službo.

Skratka, postavi se zase.

Če že ne misliš storiti nič, potem se vsaj s tastom ne prepiraj in ne razpravljaj. Enostavno daj v porodnišnici otroku ime tako, kakor si ti želiš. Tu gre spet za ustrahovanje. V porodnišnici ne bodo vprašači tasta, kako naj bo otroku ime, ampak tebe. Četudi bo Stella, bo vseeno njegova vnukinja in težko verjamem, da bi jo bil sposoben klicati 'Štala'. Ti jo boš pač klicala Stella, on pa jo lahko kliče Zvezdana, če hoče.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.5.2009 15:13:22   
Netopirčy81
Punca postavi se zase. Strinjam se s predhodnicami... V glavnem, verjemi, da bo po porodu še huje, če sedaj ne boš poskrbela zase. Najbolje bi blo, da greš proč od tam. Otroku itak da bosta vi2 dala ime, kva se ma gun stari sploh za vmešavatuser posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.5.2009 19:35:06   
Snoopyka
tk mi smo se pogovoril in dogovoril da bo zdej drugače, da se nen več kregal in da se pločnik več neo omenjal.
moj se ne strinja z očetom, pa vendar vedno parvi oče mi je...
no v glavnem zmenli smo se bomo vidl kako bo, če se bo tega držal....user posted image user posted image

glede očima...men je živlene spremenu v pekl (v detajle se nen puščala) že pri devetih letih.
mami ve vse vendar se je odločla za njega in to pomoje iz straha...
njega se vsi bojio, še njegov lastni brat, kar pa se policije tiče pa se neda ukrepat k naj še ustrahuvat hodjo nadom (kr ma očim tam rodbino)
hiša je moja in sestrina i n ja podedovali sva jo po očetu in je vse pravomočno.
vendar nemorem nič, saj ni niti prijavlen....
kako ga pol naj vržem iz hiše?
mami....to pa je druga zgodba ista melodija...njej je glavno da ma njega in alko....

hvala za vse spodbudne besede...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.5.2009 21:53:41   
Akil
postavi se zase!!!

Moj oče (Hrvat) je bil isti, ko smo izvedeli, da bomo imeli fanta je začel govorit, da mu bo ime Luka!user posted image
Ma kaki Luka (čeprav ime ni slabo), midva bova najinemu otroku dala ime tako, kot midva hočeva!!! Pa če mu dava ime Drek, mu bo pa ime Drek!!!!  Ni blo nobenih komentarjev več!user posted image
Je pa res, da ne živimo z njim!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.5.2009 21:59:51   
elyy
a veš,kako kaj najprej naredta;
doma se pogovorta in se odločita za ime otrokovo,nato pa nej tvoj dragi možel,lepo pove svoji mami in očetu....da naj se v vajino življene nobeden nevmešava,ker bosta otroka vzgajala sama mu bosta tudi sama izbrala ime!!
ker če se bosta pustila bosta v lifu grdo rečeno zelo nasrkala,zase se morta postavt in karkol,je narobe...more tvoj možek razpravljat znjimi oz. jim na lep način dopovedat,ne pa ti(ker valda,boš nakoncu ti vsega kriva,če boš kašno rekla)!
boš vidla,da bo delovalo!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.5.2009 22:04:24   
špelin@
Če je to, kar pišeš, res, pokliči:
http://www.drustvo-sos.si/

Zatečeš se lahko v materinski dom.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.5.2009 22:11:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa ko bo naslednjič omenil pločnik, vzami eno dekco, se vsedi na pločnik in si zavij noge. in taprvi sosed, k te bo vprašal kaj za vraga delaš, povej da ti je tast določil nove bivalne prostoreuser posted image me zanima če mu še kdaj na pamet padlo.

in zapomni si - s tabo delajo točno tako, kot ti dovoliš.

to jauser posted image , tast bo znorel od sramote...nikoli več ne bo kaj takega izustil

nekaj takega bi bila tudi jaz zmožna naredit user posted image

Lusna ideja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 23:28:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Snoopyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
9.5.2009 16:55:03   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

najbolj mi pa gre naživce, ker nesmem
sama zbrat imena za mojega otročka (junija pride)

Sori, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ...kaj ga boš z njim imela al kaj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.5.2009 16:56:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

postavi se zase!!!

Pa če mu dava ime Drek, mu bo pa ime Drek!!!!  Ni blo nobenih komentarjev več!user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.5.2009 22:44:20   
Anonimen
Kako to misliš, da ne moreš očima ven iz bajte vrečt? Dej res si vzam brezplačno pravno pomoč, ker očitno se res ne zavedaš kake pravice imaš. Očitno te je model prepričal v to, da je bog in da mu nihče nič ne more, sam ljubica moja, to je sam ustrahovanje za dosego cilja. Začni delat zase in za svojo hči (naj gre še mož zraven, če ima interes), vendar vi definitivno imate streho nad glavo in sicer tisto, ki ti jo je oče naredil!!!

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
12.5.2009 9:25:48   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Kako to misliš, da ne moreš očima ven iz bajte vrečt? Dej res si vzam brezplačno pravno pomoč, ker očitno se res ne zavedaš kake pravice imaš. Očitno te je model prepričal v to, da je bog in da mu nihče nič ne more, sam ljubica moja, to je sam ustrahovanje za dosego cilja. Začni delat zase in za svojo hči (naj gre še mož zraven, če ima interes), vendar vi definitivno imate streho nad glavo in sicer tisto, ki ti jo je oče naredil!!!

se strinjam popolnoma. Kar ti podeduješ je tvoje in te nima noben pravice ven metat. Sploh če maš že vse pravno urejeno.

Lepo pejdi po pravno  pomoč, ne vem a pri vas so brezplačni pravni nasveti na občini, kle je 2×na mesec pride na občino.

sigurno da boš ti dobila in njega postavla vn. Pa sms e ne zbriši imej sporavljene in jih tud odvetniku pokaži.

Glede imena ma postav se zase. Reč ime ji bo Stela al kokr ti hoč in konec.

mojo je sam sosed poklical Johana in ne Hana sem ponorela, da zej striktno pokliče po imenu tistem katerega sva ji izbrala.

POSTAVI SE ZASE.  PA ČIMPREJ DO ODVETNIKA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.5.2009 11:43:13   
ZARA
Tega probljema pa ne razumem, spljoh.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!